Hmm evet bilmiyorum kilosunu ve psikolojisiniSence? Sizin kilonuzla onunki benimki bir değil. Daha fazla desteğe ihtiyacı var daha fazla yükü var.
SAllamamak değil hem siz biraz dikkatle çok şey başarırsınız.
Diğer tarafın psikolojisini hiç bilmediğiniz için anlayamıyorsunuz bazen. Bilmeyin de zaten 3 kilo fazla da olsa onu verin beklemeyin.
Acaba neden benim 20 kilo vermem lazımSen niye bizi sallamıyon da hep gönülü motive ediyon yav
Hmm evet bilmiyorum kilosunu ve psikolojisini
Kilonu bilmiyorum, bilmiyordum o yüzden hiç şişko falan olarak düşünmedim zatenAcaba neden benim 20 kilo vermem lazım
Not:
Ama beni aşırı şişko sanmayıHehee
Beni görenler hep 65 70 arası sanıyor
Spor salonunda 80 kg çıktım ama aynaya bakıyorum Allah Allah diyorum falanbi abla vardı dedim ki sizce kaç gösteriyorum beni baya bi inceledi 67 68 dedi
Dedim az önce 81 ölçtü hoca
Ayy asla 70 bile diyemedim dedi
Ama kas oranım fazlaymış dedim o zaman ondan çok çıkıyorsun dedi
Buda böyle bi açıklamam olsun
Sence? Sizin kilonuzla onunki benimki bir değil. Daha fazla desteğe ihtiyacı var daha fazla yükü var.
Diğer tarafın psikolojisini hiç bilmediğiniz için anlayamıyorsunuz bazen. Bilmeyin de zaten 3 kilo fazla da olsa onu verin beklemeyin.
Sağolasın gönülümOkudukça içim ferahladı ellerine sağlık abla
Güncel 79.9 çıktım bugün bakalım yarın farkedecek miHmm evet bilmiyorum kilosunu ve psikolojisini
Canımmm onun için söylemedim kilom çok fazlaKilonu bilmiyorum, bilmiyordum o yüzden hiç şişko falan olarak düşünmedim zaten
Yeme kankam
Çayla 10 15 tane kabak çekirdegi yedim bende açım suanSen yemişsin bende yicem banane
Azdan az coktan cok gider öyle düşün gönülcüm. Sen daha iyi verebilirsin dikkat ettigin zamanHepsi aynı bak bu akşam bişey yemeyecektim yarım dilim ye diyor
Oh mis mis ellerine sağlık
Benimki karbonhidrat biraz fazla oldu
Hoşgeldinnn sen neredeydin
Ah abla yaaBen nerelere gidem bugünde muntazam dikkat edemedim maalesef
Ama ciddi bi şeyler yapmamız lazım
Benim de 7 de bitti araya başka işker girmese 6 da bitecekti ama böyle oldu
Ne güzel yaa benim vermem gereken 22 kilo var
Benim yapmaya calıstıgım zaten bu ipin ucunu kaçırmamak. Şimdi bi diyet yapıyorjm diyince millet senin neyin varda veriyosun diyo sinir oluyorum herkesin bi ideal kilosu var kendini iyi hissettigi benimkide suan o kilodan 3-4 kilo fazla ben böyle yemeye devam edersem onun üstüne bi 5 kilo daha eklenecek belki onu vermem daha zor olacak bunu kendime niye yapıyımSence? Sizin kilonuzla onunki benimki bir değil. Daha fazla desteğe ihtiyacı var daha fazla yükü var.
Ne güzel vücudun sıkı demekki. Boyun kaç seninAcaba neden benim 20 kilo vermem lazım
Not:
Ama beni aşırı şişko sanmayıHehee
Beni görenler hep 65 70 arası sanıyor
Spor salonunda 80 kg çıktım ama aynaya bakıyorum Allah Allah diyorum falanbi abla vardı dedim ki sizce kaç gösteriyorum beni baya bi inceledi 67 68 dedi
Dedim az önce 81 ölçtü hoca
Ayy asla 70 bile diyemedim dedi
Ama kas oranım fazlaymış dedim o zaman ondan çok çıkıyorsun dedi
Buda böyle bi açıklamam olsun
155 ile 157 arası değişiyorYeme kankam
Çayla 10 15 tane kabak çekirdegi yedim bende açım suan
Azdan az coktan cok gider öyle düşün gönülcüm. Sen daha iyi verebilirsin dikkat ettigin zaman
Benim yapmaya calıstıgım zaten bu ipin ucunu kaçırmamak. Şimdi bi diyet yapıyorjm diyince millet senin neyin varda veriyosun diyo sinir oluyorum herkesin bi ideal kilosu var kendini iyi hissettigi benimkide suan o kilodan 3-4 kilo fazla ben böyle yemeye devam edersem onun üstüne bi 5 kilo daha eklenecek belki onu vermem daha zor olacak bunu kendime niye yapıyım
Ne güzel vücudun sıkı demekki. Boyun kaç senin
Hahaha nasıl degisiyo kız öyle sey mi olur155 ile 157 arası değişiyor
Teşekkür ederim serooEl emeği serbest sadece
El emeği serbestmis sadece canım sağolasınBen bilmiyorum canım
Bi yerde ölçtülwr 57 çıktı bi uerde ölçtüler 55 çıktıHahaha nasıl degisiyo kız öyle sey mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?