- 2 Ağustos 2013
- 35.587
- 109.399
- 798
D vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falanBenim temizlik perilerim kaçtı iki gündür
Mutfağı toplayım.
Nevresimleri degistireyim
Kedilerin kumunu temizleyim
Yarın iş çıkışı süpürür silerim inşallah
Aşırı bir halsizlik var bende epeydir, artık sanki derilerime dokununca sızlıyor gibi hissediyorum. Bakalım sabah kan vereceğim değerlerim mi düşük nedir
Çok komik bişey dicem yatagınız iyi mi biz her gün eşimle dayak yemiş gibi uyanıyoduk yatagı degistirdik ilk gün yattık bi kalktık bugun hic bi yerim agrımıyo dedik ikimizde bi yatak bu kadsr vücut agrısı yapar mı yapıyomusBenim temizlik perilerim kaçtı iki gündür
Mutfağı toplayım.
Nevresimleri degistireyim
Kedilerin kumunu temizleyim
Yarın iş çıkışı süpürür silerim inşallah
Aşırı bir halsizlik var bende epeydir, artık sanki derilerime dokununca sızlıyor gibi hissediyorum. Bakalım sabah kan vereceğim değerlerim mi düşük nedir
Evde ölçsene ben olsam kac kere ölcmüstümBi yerde ölçtülwr 57 çıktı bi uerde ölçtüler 55 çıktı
Amannn benim için 3 cm farketmiyorEvde ölçsene ben olsam kac kere ölcmüstüm
İyi iyi bunu göz önüne alarak yatak almıştık, ama yatakta baya etkiliyor doğru annem de aynısını diyordu yeni yatak aldı geçti diyor şimdiÇok komik bişey dicem yatagınız iyi mi biz her gün eşimle dayak yemiş gibi uyanıyoduk yatagı degistirdik ilk gün yattık bi kalktık bugun hic bi yerim agrımıyo dedik ikimizde bi yatak bu kadsr vücut agrısı yapar mı yapıyomus
D vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inşD vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falan
İnanılmaz etkiliyomus yok ya diyodum yatak bu kadar agrı yapar mı ne kadar kötü olabilir.İyi iyi bunu göz önüne alarak yatak almıştık, ama yatakta baya etkiliyor doğru annem de aynısını diyordu yeni yatak aldı geçti diyor şimdi
İkisi de yokKızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?
Birde boykot olmayan memnun kaldığınız şampuan ?
dp ve bioblas hariç
Ben sebamed kullanıyorum şampuan da memnunum, ne beklediğine bağlı tabi şampuandanKızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?
dp ve bioblas hariç
Cam kullanmadım hiç öyle bi tırnak törpüsü mü varmısKızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?
dp ve bioblas hariç
Kullan mutlaka d vitamini sıkıntı ya vücudun enerjisi için lazım. 15 günde yarılanıyormuş. İlaç bitince uygun dozda günlük devam edilmeliD vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inş
Dp kullanıyorum bende
Cam tırnak törpüsü birinde gördüm ama tırnaklara bi zararı olur mu zamanla bilemedim ondan bi sorayım dedim şampuan da ne kullansam yaramıyor
Sebamed duymuştum bi bakarım teşekkürlerBen sebamed kullanıyorum şampuan da memnunum, ne beklediğine bağlı tabi şampuandan
Evet varCam kullanmadım hiç öyle bi tırnak törpüsü mü varmıs
Ben pilli manikür seti almıştım onu kullanıyorum
Şampuanda ashley joy un bütün saç ürünleri çok güzel ama boykot mu bilmiyorum degildir heralde
Şimdilik bendeDp kullanıyorum bende
Ay evet bende başta beyaz ve pembe aldım iyiydi. Sonra stok yaptım her renkten kirlenme karşıtı olanı kullanıyorum şu an ondan memnun değilimŞimdilik bendeilk güzeldi ama şimdi pek memnun değilim eşim de stok yapmış sağolsun
Sen hangi rengini kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?