Düzenli Evimiz & Hayatımız

D vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falan

Çok komik bişey dicem yatagınız iyi mi biz her gün eşimle dayak yemiş gibi uyanıyoduk yatagı degistirdik ilk gün yattık bi kalktık bugun hic bi yerim agrımıyo dedik ikimizde bi yatak bu kadsr vücut agrısı yapar mı yapıyomus

İyi iyi bunu göz önüne alarak yatak almıştık, ama yatakta baya etkiliyor doğru annem de aynısını diyordu yeni yatak aldı geçti diyor şimdi

D vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falan
D vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inş

Kızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?

Birde boykot olmayan memnun kaldığınız şampuan ?

dp ve bioblas hariç
Cam kullanmadım hiç öyle bi tırnak törpüsü mü varmıs
Ben pilli manikür seti almıştım onu kullanıyorum
Şampuanda ashley joy un bütün saç ürünleri çok güzel ama boykot mu bilmiyorum degildir heralde

D vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inş
Kullan mutlaka d vitamini sıkıntı ya vücudun enerjisi için lazım. 15 günde yarılanıyormuş. İlaç bitince uygun dozda günlük devam edilmeli

Şimdilik bende ilk güzeldi ama şimdi pek memnun değilim eşim de stok yapmış sağolsun
Sen hangi rengini kullanıyorsun
Ay evet bende başta beyaz ve pembe aldım iyiydi. Sonra stok yaptım her renkten kirlenme karşıtı olanı kullanıyorum şu an ondan memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…