• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim temizlik perilerim kaçtı iki gündür:(
Mutfağı toplayım.
Nevresimleri degistireyim
Kedilerin kumunu temizleyim
Yarın iş çıkışı süpürür silerim inşallah
Aşırı bir halsizlik var bende epeydir, artık sanki derilerime dokununca sızlıyor gibi hissediyorum. Bakalım sabah kan vereceğim değerlerim mi düşük nedir😐
D vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falan

Benim temizlik perilerim kaçtı iki gündür:(
Mutfağı toplayım.
Nevresimleri degistireyim
Kedilerin kumunu temizleyim
Yarın iş çıkışı süpürür silerim inşallah
Aşırı bir halsizlik var bende epeydir, artık sanki derilerime dokununca sızlıyor gibi hissediyorum. Bakalım sabah kan vereceğim değerlerim mi düşük nedir😐
Çok komik bişey dicem yatagınız iyi mi biz her gün eşimle dayak yemiş gibi uyanıyoduk yatagı degistirdik ilk gün yattık bi kalktık bugun hic bi yerim agrımıyo dedik ikimizde bi yatak bu kadsr vücut agrısı yapar mı yapıyomus

Mutfağa girdim🍃
Bulaşık m. Boşladım doldurdum ✅
Ocak tezgah sildim ✅
Kalan borcam vs yıkadım ✅
Mutfak topluu ✅

Çok komik bişey dicem yatagınız iyi mi biz her gün eşimle dayak yemiş gibi uyanıyoduk yatagı degistirdik ilk gün yattık bi kalktık bugun hic bi yerim agrımıyo dedik ikimizde bi yatak bu kadsr vücut agrısı yapar mı yapıyomus
İyi iyi bunu göz önüne alarak yatak almıştık, ama yatakta baya etkiliyor doğru annem de aynısını diyordu yeni yatak aldı geçti diyor şimdi

D vitaminin düşük olabilir. Bide bu aralar herkes diyor bi halsizlik psikolojik olarak bi durgunluk falan
D vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inş

İyi iyi bunu göz önüne alarak yatak almıştık, ama yatakta baya etkiliyor doğru annem de aynısını diyordu yeni yatak aldı geçti diyor şimdi
İnanılmaz etkiliyomus yok ya diyodum yatak bu kadar agrı yapar mı ne kadar kötü olabilir.

Küçük bir an ...🍃❤️🤲🏻

Eklentiler

• 20250116_233225.jpg
    20250116_233225.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?

Birde boykot olmayan memnun kaldığınız şampuan ?

dp ve bioblas hariç

Kızlar cam tırnak törpüsü kullanan varmı ?

Birde boykot olmayan memnun kaldığınız şampuan ?

dp ve bioblas hariç
Cam kullanmadım hiç öyle bi tırnak törpüsü mü varmıs😂
Ben pilli manikür seti almıştım onu kullanıyorum
Şampuanda ashley joy un bütün saç ürünleri çok güzel ama boykot mu bilmiyorum degildir heralde

D vitaminim 8 ay önce falan baya düşüktü ilaç verdiler ama kullandım kullanmadım bi, yüksek ihtimal düşük hala bir de folik asitim 0 Di. Bu sefer ilaçları alıp kullanacağım inş
Kullan mutlaka d vitamini sıkıntı ya vücudun enerjisi için lazım. 15 günde yarılanıyormuş. İlaç bitince uygun dozda günlük devam edilmeli

Back