Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdolüm
İdolüm
Benimkilerde bil bakalım nerden beni çığırıyorMutfak toplu
Epey dağıttım bugun, kafam gibi.....
Anca oturdum bugun inanın.
Oturdum da boş muyum, hayır, kurutma acı acı öttü ve çamaşır katlıyorum...
El emeği serbest sadeceKızlar alakasız bi sorum var forumda satış bölümünde link bırakabiliyo muyuz yasak mı serbest mi
Okudukça içim ferahladı ellerine sağlık ablaİyi geceler
Yatak odası, temizliğide bitti
pencere ve petek silindi
tül ve güneşlik yıkandı asıldı
priz, lamba silindi
Gardolap içi düzenlendi, iç-dış ve üsttü silindi
yolluklar süpürüldü, silindi
yerler, süpürgelikler silindi
iç kapı silindi
süpürgenin haznesi yıkandı
temizlik bezlerini çamaşır suyuna bastırdım
banyo duvarlarını ve duşakabini detaylı eşim temizledi (geri kalan yerleri yarın ben yapıcam)
çöpleri eşim attı kovaları yıkadı
Yemek yendi, mutfak toplu
çayımı aldım oturdum çok şükür
Geçmişi ne yapıcam acabaBir sürü iş yaptım hiç aklımda yoktu ani gelişti
Geçmişi çay içerken yapıcam birazdan
Okuyamadım mesajları
Mutfaktayım
Ben şimdi bi bardak çay içeyim dedim
Ben bilmiyorum canımKızlar alakasız bi sorum var forumda satış bölümünde link bırakabiliyo muyuz yasak mı serbest mi
Sen yemişsin bende yicem bananeBen şimdi bi bardak çay içeyim dedim
Geçen misafire yaptığım tatlı hala bitmedi
Az bi iki Çatal yemiş bulundum ama neler yaptım neler
Gönül şöyle mi yapsan kuzum dayanamadım yedim demektense kendine bir miktar koy çeyrek ya da yarım bu benim hakkım de ayır onu yiyeceğini bilince stres yapmazsın belki.Ben şimdi bi bardak çay içeyim dedim
Geçen misafire yaptığım tatlı hala bitmedi
Az bi iki Çatal yemiş bulundum ama neler yaptım neler
Sen niye bizi sallamıyon da hep gönülü motive ediyon yavGönül şöyle mi yapsan kuzum dayanamadım yedim demektense kendine bir miktar koy çeyrek ya da yarım bu benim hakkım de ayır onu yiyeceğini bilince stres yapmazsın belki.
Çok çeşitli yemek vs pişen evde çok zor
Hepsi aynı bak bu akşam bişey yemeyecektim yarım dilim ye diyorAy benimki de öyle gider en sevdiğim şeyleri alır diyetteyken demek ki hepsi aynı
Oh mis mis ellerine sağlık
Hoşgeldinnn sen neredeydinMerhaba arkadaşlar
Ah abla yaa Ben nerelere gidem bugünde muntazam dikkat edemedim maalesefGönül kuşum ve birlikte diyet gibi olmaz sizinki ilknurrr22 ideal kilosunda gibi dengelemeyi de nasıl yapacağını az çok biliyor hiç bir şeyden kısmadan kontrollü olarak devam eder.
Dİyet grubundan biliyorum menülerini.
Senin ve ya benim belli bir kilo üstünde olunca kontrolümüz daha fazla olmalı bir miktar kısıtlama yapmalıyız hissettiğimiz şeylerde aynı olmaz.
Kısacası sen uyma onlara annem onlar kuru bacak
Benim de 7 de bitti araya başka işker girmese 6 da bitecekti ama böyle olduBonus bugün müydü misafirinnnn
6da yedim bitti. Ha çok diyet menü müydğ hayır ama bana kilo aldıran gece yemesi zaten. :)). Artık kahve çay su benim mideye gidecek olan.
Ama Allah'ın izniyle yarın daha dikkatli olcam
Ne güzel yaa benim vermem gereken 22 kilo varBenimki diyet gibi olmaz evet ben kontrollü yesem yeterli benim icin verecegim 3 4 kilo bisey ama yemekten vazgeçemedigim için veremiyorum almıyorumda öyle ilerlemeye devam
Evet çok mantıklı çay yanına aldığım şeyi öyle yaptım hiç almamam lazımdı ama evde ki hain kişi sağolsunGönül şöyle mi yapsan kuzum dayanamadım yedim demektense kendine bir miktar koy çeyrek ya da yarım bu benim hakkım de ayır onu yiyeceğini bilince stres yapmazsın belki.
Çok çeşitli yemek vs pişen evde çok zor
Sence? Sizin kilonuzla onunki benimki bir değil. Daha fazla desteğe ihtiyacı var daha fazla yükü var.Sen niye bizi sallamıyon da hep gönülü motive ediyon yav