- 12 Haziran 2019
- 18.371
- 111.374
- 598
- 37
Hoşbuldum bonusum . Eşim de evde olunca ilgilenemedim. Birsürü şey silmem gerekti .Haaa geçenlerde benimde olmuştu hoş geldin gözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum bonusum . Eşim de evde olunca ilgilenemedim. Birsürü şey silmem gerekti .Haaa geçenlerde benimde olmuştu hoş geldin gözüm
Olsun limonsuzum iyi misin?Hoşbuldum bonusum . Eşim de evde olunca ilgilenemedim. Birsürü şey silmem gerekti .
Çok şükür iyiyim bonusum sen nasılsınOlsun limonsuzum iyi misin?
Nirdesin banlanmışsınMerhaba arkadaşlar
6da yedim bitti. Ha çok diyet menü müydğ hayır ama bana kilo aldıran gece yemesi zaten. :)). Artık kahve çay su benim mideye gidecek olan.Yok neden bozsun akşam öğünü hafif tutalım bol suuu
Sulu yemeğin yanına çorba dicem de suyu yok
Kafanın uyuştuğu kişilerle her hafta bile olsa görüşmek çok güzelEvet canım bugündü misafir gibi değil aslında her hafta kv de toplanıyoruz onlar rahat gelemiyolar herkese böyle iyi oluyor.
Yok be ilko şişti iyiceGönül kuşum ve birlikte diyet gibi olmaz sizinki ilknurrr22 ideal kilosunda gibi dengelemeyi de nasıl yapacağını az çok biliyor hiç bir şeyden kısmadan kontrollü olarak devam eder.
Dİyet grubundan biliyorum menülerini.
Senin ve ya benim belli bir kilo üstünde olunca kontrolümüz daha fazla olmalı bir miktar kısıtlama yapmalıyız hissettiğimiz şeylerde aynı olmaz.
Kısacası sen uyma onlara annem onlar kuru bacak
Hoşgeldin farkettik yoklugunuda banlanmışsın diye etiket yapmamıştımMerhaba arkadaşlar
Benimki diyet gibi olmaz evet ben kontrollü yesem yeterli benim icin verecegim 3 4 kilo bisey ama yemekten vazgeçemedigim için veremiyorum almıyorumda öyle ilerlemeye devamGönül kuşum ve birlikte diyet gibi olmaz sizinki ilknurrr22 ideal kilosunda gibi dengelemeyi de nasıl yapacağını az çok biliyor hiç bir şeyden kısmadan kontrollü olarak devam eder.
Dİyet grubundan biliyorum menülerini.
Senin ve ya benim belli bir kilo üstünde olunca kontrolümüz daha fazla olmalı bir miktar kısıtlama yapmalıyız hissettiğimiz şeylerde aynı olmaz.
Kısacası sen uyma onlara annem onlar kuru bacak
Ya arkadaşım her yemek sulu olur brn suyunu koymadım gerçi benim yemeklerim aşırı sulu olmaz. Çorbayı sen neyin yanına yapıyosun yavrum Allah aşkınaSulu yemeğin yanına çorba dicem de suyu yok
Abartmasak 57.600üm şuanYok be ilko şişti iyice
Kuru yemeğinYa arkadaşım her yemek sulu olur brn suyunu koymadım gerçi benim yemeklerim aşırı sulu olmaz. Çorbayı sen neyin yanına yapıyosun yavrum Allah aşkına
Kuru yemek ne meselaKuru yemeğin
Köfte tavuk balık pilav makarnaKuru yemek ne mesela
Tamam sen onların yanında yap kankamKöfte tavuk balık pilav makarna