• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus bugün müydü misafirinnnn
Yok neden bozsun akşam öğünü hafif tutalım bol suuu
6da yedim bitti. Ha çok diyet menü müydğ hayır ama bana kilo aldıran gece yemesi zaten. :)). Artık kahve çay su benim mideye gidecek olan.
Ama Allah'ın izniyle yarın daha dikkatli olcam

Gönül kuşum ve birlikte diyet gibi olmaz sizinki ilknurrr22 ilknurrr22 ideal kilosunda gibi dengelemeyi de nasıl yapacağını az çok biliyor hiç bir şeyden kısmadan kontrollü olarak devam eder.
Dİyet grubundan biliyorum menülerini.

Senin ve ya benim belli bir kilo üstünde olunca kontrolümüz daha fazla olmalı bir miktar kısıtlama yapmalıyız hissettiğimiz şeylerde aynı olmaz.

Kısacası sen uyma onlara annem onlar kuru bacak :KK60:
Yok be ilko şişti iyice 😂😂

Merhaba arkadaşlar 🌹
Hoşgeldin farkettik yoklugunuda banlanmışsın diye etiket yapmamıştım🫠
Gönül kuşum ve birlikte diyet gibi olmaz sizinki ilknurrr22 ilknurrr22 ideal kilosunda gibi dengelemeyi de nasıl yapacağını az çok biliyor hiç bir şeyden kısmadan kontrollü olarak devam eder.
Dİyet grubundan biliyorum menülerini.

Senin ve ya benim belli bir kilo üstünde olunca kontrolümüz daha fazla olmalı bir miktar kısıtlama yapmalıyız hissettiğimiz şeylerde aynı olmaz.

Kısacası sen uyma onlara annem onlar kuru bacak :KK60:
Benimki diyet gibi olmaz evet ben kontrollü yesem yeterli benim icin verecegim 3 4 kilo bisey ama yemekten vazgeçemedigim için veremiyorum almıyorumda öyle ilerlemeye devam😂
Sulu yemeğin yanına çorba dicem de suyu yok 😂😂
Ya arkadaşım her yemek sulu olur brn suyunu koymadım gerçi benim yemeklerim aşırı sulu olmaz. Çorbayı sen neyin yanına yapıyosun yavrum Allah aşkına😂
Yok be ilko şişti iyice 😂😂
Abartmasak 😂 57.600üm şuan

Back