• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kafam karıştı pinhan gece o kadar ağlamaya sonra ben yanında yattım gece tekrar uyandı su istedi ağrıyor mu diye sordum yoo dedi gayet keyifliydi. Biraz önce uyandı yine sordum ayağında ki çook küçük bi yarayı göstererek bura acıdı ama şuan acımıyor dedi.

Acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım.
Bugün götüreyim diyordum ama bi kaç gün bi bakayım yine aynı şey olacak mı
Gözlemle bakalım...
D vitamini biz de başladık

Yeni ayazlar yükleniyor😄😄😄😄😃😄😃😄😃😄

Kurt evli arkadaşlarından gördü ve yeterince ayaz yedi birde kurt koca ayazı yemek istemedi artık vazgeçti kurt adam bulmaktan ....evliler düşünsün dedi :lülülü::lülülü::lülülü:

:KK70::KK70::KK70:

20250115_123222.jpg

Dün ikindi sonrası eve geldim 🍃
Her yer çok dağınıktı 😒
Hızlıca toparladım ✅
Banyo wc elden geçirdim✅
Süpürge açtım toz aldım✅
Gitmeden tatlı ve kurabiye yapmıştım ✅
Birde makarna salatası ve börek pişirdim ✅
Mutfağı da temizledim ✅
Tabak bardak çerez tabaklarını hazırladım ✅
Misafirler geldi gitti güzel geçti şükür 🌸
çok uykum vardı direk uyudum salon bile olduğu gibi duruyor desem ayıp olur mu bilmem 🫢😒
Bunu da herşeyim hazır olunca size bidirim yapmak için çekmiştim o sırada geldiler 🤭

Eklentiler

• 20250114_195915.jpg
    20250114_195915.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 15
4 Tane milföy videosu izledim 🧿
Yarın günde sıra bende börek yapacağım sanırım.
Biraz uğraştırıcı ama değer hazırları çok uygun insan huzursuz oluyor ne var içinde bu kadar uygun diye
Bende hiç hazır börek pişirmemiştim
Eşim geçen almış 2 misafirdir pişirdim
Kolay oluyormuş baya
Ama öyle olunca bişey yapmamış gibi hissettim kendimi 😐

Ama öyle olunca bişey yapmamış gibi hissettim kendimi 😐

:tokat: güzel kardeşim bir zeytin bile ikram etsek gönülden olduktan sonra zeytinin nerden geldiğinin ne önemi var?

Biz ev hanımları olarak böyle yaparsak başkalarına o zaman misafir ağırlamayı şova dönüştürüyolar diye kızmayacağız

:tokat: güzel kardeşim bir zeytin bile ikram etsek gönülden olduktan sonra zeytinin nerden geldiğinin ne önemi var?

Biz ev hanımları olarak böyle yaparsak başkalarına o zaman misafir ağırlamayı şova dönüştürüyolar diye kızmayacağız
Evet doğru bide vaktim yoktu gerçekten kolayıma geldi yani 🫢

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ben de geliyorum maratona.

Bu ara yatıyorum içimden yatmak geliyor içimi dinliyorum 🤡 kalkıp bir çeki düzen vereyim eve
Bende yatıyorum bide camı açtım başlangıç olsun diye dondum😒
Neyse şimdi kalkayım bugün biraz midem ağrıyor dün böyle olmamıştım 🙄

Back