- 30 Ocak 2015
- 18.302
- 17.615
- 298
- 29
Evet abla aynı yaştasınız 50 yaşında annem. Çalışıyo bankada temizlik ve çay servisi yapıyoannen benimle yaşıttı sanırım oda hala çalışıyomu ne iş yapıyo
Sağol seda.Güzel sunum
Ay gerçekten şaka gibiler. Asması daha kolaydıAkşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor
evet canım bunlar büyük saksılarla geliyo her mevsim dikelebiliyo ama kışın dikmek daha iyi yağmurlarla tutması daha kolay olur bize yanmış hayvan gübresi koyun diplerine dedi ben aldım da gidip koymamız lazımBizde yetişebilecek her ağaçtan alalım diyoruz. Bunlar saksılı köklü ya her mevsim dikiliyormuş. Tamam ben alacağım zaman yazarım yine sana da
Evrene o arabayla mesaj yoluyorumKaç sabahtır sorucam unutuyorum bacimsu bu arabanın bir anlamı var mı
merak ettim
Off efsane hayalimdeki araba bu benimEvrene o arabayla mesaj yoluyorum
Eki Görüntüle 3534573
Evet bizim burda da çalışıyor sabah gidip kan verdim iyi sonuçlar çıkar inşallahsweetgirlcandy bizim burda bugün sağlık ocakları çalışıyo eşim sabah gitti ehliyet için sağlık raporu almaya
inşallah canımEvet bizim burda da çalışıyor sabah gidip kan verdim iyi sonuçlar çıkar inşallah
İnan ilk aklımdan geçendi biliyormusun yazmadım. senin cevabını bekledimEvrene o arabayla mesaj yoluyorum
Eki Görüntüle 3534573
Hepimizin aklındaki soruyu sormuşsun demek kiKaç sabahtır sorucam unutuyorum bacimsu bu arabanın bir anlamı var mı
merak ettim
Söyleyeyim bacım da evde neler var bilmiyorum kiMutfağa geldim
Bulaşık mak boşalttım
Oturdum masaya, kaldım öyle.
Ne pişirsem diye düşünüyorum.
Bir kahve yapıyım önce.
Peki ya sonra?
Ula ne pişircem yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?