Az kalmış abla senin, iyi tarafından bak 2 yıl çalışmaya devam edicem diyorsun, 6 yıl beklemek umut vericibenimde aynı canım girişim 2003 yaşım 50 ama 58 i beklemek zorundayım primini dolduranı yaş için bekletmemeleri lazım en azından bayanların yaşını biraz indirmeleri lazım
tabiki penyezim iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama beklemeyi gerektirecek hiç bişe yok aslında isteğe bağlı sgk lı olup 3600 dolduranda aynı maaşı alıcak bizim gibi 7000 günü geçenlerde aynı maaşı , prime göre maaşları dengelemeleri lazım,Az kalmış abla senin, iyi tarafından bak 2 yıl çalışmaya devam edicem diyorsun, 6 yıl beklemek umut verici
Aynen katılıyorum
bayanlarda şartları dolduysa 48 yaş olmalı
Benim gibi 18 yaşından beri çalışan bayanlar neredeyse 58 yaşına kadar, 2.emekliliği de doldururlar. Sonuç düşük maaş yani sistemden dolayı madur olan çok kişi var.
Kaç sabahtır sorucam unutuyorum bacimsu bu arabanın bir anlamı var mıGünaydın
Güzel sunumÇaya gelen var mı
Mete 8de uyudu
Arda kitap okuyo
Eşim yok
Sessiz sakin mis gibi
OhaAkşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor
Bizde yetişebilecek her ağaçtan alalım diyoruz. Bunlar saksılı köklü ya her mevsim dikiliyormuş. Tamam ben alacağım zaman yazarım yine sana dagünaydın, canım biz diktik ağaçları şuan bi sıkıntı yok inşallah hepsi tutar bende büyük aldım 6 yaşında
şimdi tam ağaç dikme mevsimi tavsiye üzerine sizden almak istiyorum dersin sen almaya karar verince bende yazarım
çok alınca indirimde yapıyolar sende pazarlık yap
ben burdanda hala alıyorum geçenlerde 2 asma 1 incir aldım onları diktik
dünde yine ıhlamur ve nar aldım bizim burdan bide ısparta gülü ve ortanca çiçeği aldım
çiçeğe ağaca doymuyorum
Bende dycem nereye diye unutuyorumKaç sabahtır sorucam unutuyorum bacimsu bu arabanın bir anlamı var mı
merak ettim
Tövbe yarabbimAkşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor
ben hep diyorum bu erkeklerin bi kaç tahtası eksik diyeAkşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor
Benimki de gözünün önünde çekirdek kahve duruyor makineye koymak için taaaa dolabın en üst gözündeki damla çikolatayı almış koymaya çalışıyorben hep diyorum bu erkeklerin bi kaç tahtası eksik diyebizim kadar hızlı ve kapsamlı düşünemiyolar
benim eşimde değişik şeyler yapıyo mesela kahve bitmişti kavanozu doldurdum pakette biraz kaldı onuda kavanozun yanına koydum ilk önce onu kullansın diye baktım hala kavanozdan kullanıyo
sordum ben onu görmedim bile diyo yani dikkat etmiyolar önemsemiyolar düm düz yaşıyolar ot gibi
daha bir sürü örnek varda aklıma gelen bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?