Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3534601
Bakın bakın minişime bakın.
Bonus buna nasıl davranmalıyım?
Su, güneş ne sever, uzasın gitsin istiyorum.
Help bacım
Çiçeklerden anlıyorsun sanırm ben hiç anlamıyorum da orkide var hediye geldi bakimi nasl özellikle sulama işiKalp kalbeyi büyütmedim hiç ama istiyorum diğer sukulentin nerdeyse onun yanında olur bence.
Güneşe karşı hassasiyeti var mı yok mu yazın anlaşılır
Çiçeklerden anlıyorsun sanırm ben hiç anlamıyorum da orkide var hediye geldi bakimi nasl özellikle sulama işi
Tamam çiçek kadın, yanına koyayım sukulentin.Kalp kalbeyi büyütmedim hiç ama istiyorum diğer sukulentin nerdeyse onun yanında olur bence.
Güneşe karşı hassasiyeti var mı yok mu yazın anlaşılır
Vaktim yok bakamam dersenizMerhaba cağnım hanımlar,
Minik bir fikir istiyor şu kardeşiniz
Bugün birine davetliyim, ben evlenince taşındım buraya biliyorsunuzdur belki.
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim
Artan parayla yüzümü gerdiririmBiraz genç işi sanki sen bilirsin de
Kaça aldın ayıbdır sorması bana arkadaşım verdi ben unuttuğum için kurudu bi daha da güzeline denk gelmedim özel tür az geliyor burayaTamam çiçek kadın, yanına koyayım sukulentin.
İnşallah güzel bakarım.
Çok merak ediyordum çok beğeniyordum bu çiçeği.
Dün aldım
Yok bacımsu hayallerin net olmalı diyolarEfser seni o arabayla kodlayamıyor beynim başka seçenek yok mu
Ay dur sorayım hele 500 değil mi ki belki daha küçük. Yani bana göre küçücük bi yer yaa ne güzel valla. Bizde ne alcaz bilemedik. Ben konteyner falan alıp koyalım diyorum duruma göre artık ne yaparsak.kız sizinki baya büyükmüş 500 mt. azmı bizimki 250 mt. falan bide içine ahşap 2 katlı ev yapıcaklar eşimle oğlum kısmet olursa 2 tanede asma fidanı diktik
Canımı çektirdiniz mutlu musunuzTatlı diyince bile ruhum çekiliyor
Ben hala dışarıdayım ya. 8 gibi anca eve düşerim , yapmadıysan beraber yaparızBu mesajı kızımı kursa götürdüm demesen ben mi yazdım acaba derim Aynı durumdayım
Dolabı döktün yatağın üstünde dolu
Tatlı, pasta olabilir. Şık servis setleri falan olabilirMerhaba cağnım hanımlar,
Minik bir fikir istiyor şu kardeşiniz
Bugün birine davetliyim, ben evlenince taşındım buraya biliyorsunuzdur belki.
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim
Valla bende hazır bekliyorum zaten amaaaan valla yiyesim var aşırıCanımı çektirdiniz mutlu musunuz