• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eki Görüntüle 3534601
Bakın bakın minişime bakın.
Bonus Bonus buna nasıl davranmalıyım?
Su, güneş ne sever, uzasın gitsin istiyorum.
Help bacım

Kalp kalbeyi büyütmedim hiç ama istiyorum diğer sukulentin nerdeyse onun yanında olur bence.

Güneşe karşı hassasiyeti var mı yok mu yazın anlaşılır

Kalp kalbeyi büyütmedim hiç ama istiyorum diğer sukulentin nerdeyse onun yanında olur bence.

Çiçeklerden anlıyorsun sanırm ben hiç anlamıyorum da orkide var hediye geldi bakimi nasl özellikle sulama işi

Çiçeklerden anlıyorsun sanırm ben hiç anlamıyorum da orkide var hediye geldi bakimi nasl özellikle sulama işi

Kökleri kurumuş gibi çok grileşmişse suluyorsun. Aşırı değil ama suyu seviyorlar.
Haftada bir daldırma yöntemiyle yada suyun altına tutarak sulayabilirsin.
Zaten onub toprağı suyu tutmuyor akıyor

Tamam çiçek kadın, yanına koyayım sukulentin.
İnşallah güzel bakarım.
Çok merak ediyordum çok beğeniyordum bu çiçeği.
Dün aldım 🥰

Merhaba cağnım hanımlar,
Minik bir fikir istiyor şu kardeşiniz
Bugün birine davetliyim, ben evlenince taşındım buraya biliyorsunuzdur belki.
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim
Vaktim yok bakamam derseniz
pasta veya çiçek alabilirsiniz

Tamam çiçek kadın, yanına koyayım sukulentin.
İnşallah güzel bakarım.
Çok merak ediyordum çok beğeniyordum bu çiçeği.
Dün aldım 🥰
Kaça aldın ayıbdır sorması 🥸 bana arkadaşım verdi ben unuttuğum için kurudu bi daha da güzeline denk gelmedim özel tür az geliyor buraya

Efser Efser seni o arabayla kodlayamıyor beynim başka seçenek yok mu
Yok bacımsu hayallerin net olmalı diyolar
Kaypaklık döneklik yapamam 🚘
1736522080935.png

Merhaba hanımlar nasılsınız ben hasta gibiyim ama sanki çok ağır Bi gribin ön fırtınası gibi yada çok yorgunum dün kp köyüne gitmemiz gerekiyordu üşüdüm yoruldum oturmaktan hamilelik boyunca hiç şişmeyen ben gün sonunda japon balığı gibiydim bugün de öyle ama işlerim birikmesin diye ufak tefek yata kalka yaptım şimdi Bi kestirmiştim yeni uyandım duş alıp kahve içeceğim hadi gelinn ✨😍
Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Çöp çıkardım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Banyo ve mutfağın yerini uslak mendille sildim
Salonun ve Banyonun tozunu aldım
1 posta çamaşır yıkadım serdim
Bulaşık makinesini boşalttım
.
Yemek yok kocam geç geliyor ama belki üşenmezsem mercimek köftesi yapabilirim canım çekiyor 😴

kız sizinki baya büyükmüş 500 mt. azmı bizimki 250 mt. falan bide içine ahşap 2 katlı ev yapıcaklar eşimle oğlum kısmet olursa 2 tanede asma fidanı diktik
Ay dur sorayım hele 500 değil mi ki belki daha küçük. Yani bana göre küçücük bi yer 😂😂😂 yaa ne güzel valla. Bizde ne alcaz bilemedik. Ben konteyner falan alıp koyalım diyorum duruma göre artık ne yaparsak.

300 m² ymiş yaw😂😂 yani diyorum küçük ama 500 nerden çıktıysa😂😂

Son düzenleme:
Merhaba cağnım hanımlar,
Minik bir fikir istiyor şu kardeşiniz
Bugün birine davetliyim, ben evlenince taşındım buraya biliyorsunuzdur belki.
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim
Tatlı, pasta olabilir. Şık servis setleri falan olabilir

✅Tüm evi havalandırdım
✅Yatağımızı topladım
✅Wc leri yıka
✅Kahvaltı hazırla topla, akşam yemeği hazırla topla
✅Ahsenin alez, çarşaf ve yastık kılıfını değiştirdim, yıkadım
✅Banyo paspası ıslandı onu attım makineye yıkandı serdim
✅Ahsenin çantası ve bez ıslak mendil çantası var onları yıkadım serdim
✅Ahsenin çamaşırları yıkanıyor şimdi bitmek üzere sercem onları
✅Ahsenin yıkadım. Bugün ahsen üzerinden gittim 😂😂😂😂😂

Back