• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet sitesinde yazmış açıklamaya hangi meyve için 2. ağaç gerekli ve hangi çeşit olacağı. Maşallah baya varmış. Bizim yer çok büyük değil olduğu kadar artık çok ağaç olsun istiyoruz 500 m² falan ancak heralde. Bize çok bile 🤭
kız sizinki baya büyükmüş 500 mt. azmı bizimki 250 mt. falan bide içine ahşap 2 katlı ev yapıcaklar eşimle oğlum kısmet olursa 2 tanede asma fidanı diktik

ben hep diyorum bu erkeklerin bi kaç tahtası eksik diye :KK45: bizim kadar hızlı ve kapsamlı düşünemiyolar
benim eşimde değişik şeyler yapıyo mesela kahve bitmişti kavanozu doldurdum pakette biraz kaldı onuda kavanozun yanına koydum ilk önce onu kullansın diye baktım hala kavanozdan kullanıyo
sordum ben onu görmedim bile diyo yani dikkat etmiyolar önemsemiyolar düm düz yaşıyolar ot gibi :halay:
daha bir sürü örnek varda aklıma gelen bu
bizim oksijenimizi de harciyolar resmen 🤣🤣
Mide ağrısıyla uyandım korkumdan içemedim
Sana afiyet olsun 🥰
Efserim geçmiş olsun. Muz üzerine tahin ve tarçın çok iyi geliyor mideye 🌸

Kızımı kursa götürücem. Yatak odasındaki dolabı döktüm kıyafetler hep yatağın üstünde 🫣
Kalan işleri yapmam ve yemeklik bişeyler de hazırlamam lazım.
Bu mesajı kızımı kursa götürdüm demesen ben mi yazdım acaba derim Aynı durumdayım
Dolabı döktün yatağın üstünde dolu 🤭

Merhaba cağnım hanımlar,
Minik bir fikir istiyor şu kardeşiniz
Bugün birine davetliyim, ben evlenince taşındım buraya biliyorsunuzdur belki.
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim

Merhaba cağnım hanımlar,
Eşimin iş yerinde bi abla var eşi de eşimin müdürü. (yazarken anlamadım ama anlamışsınızdır inş)
O ve onun yanında bir abla daha var ben bir kaç hafta önce ikisini evime davet etmiştim. Onlar da yeni gelin evi olduğunu düşünerekten (ben öyle düşündüm) kahve fincan takımı almışlar.
Ben de bugün o ablalardan birine gideceğim, ne alayım ya? Benim de ev hediyesi gibi mi almam gerek kuru pasta vs mi alsam hiç bilemedim
Yeni geline her türlü mutfak eşyası gider de ilk gidilen eve bu tarz almak istemiyosan güzel bir tatlı da olur.

Ama yenir biter hatırası kalmaz.

Havlu da iyi bir hediye oluyor ayrıca ucuz da değil. Başka mutfak eşyası da olabilir 6 lı kek pasta takımları oluyor öyle bişey olabilir.
Fırın kapları olabilir çok detaylı olmadan ortak herkesin kullanacağı.

Ya da en garanti çiçek.

Merhaba cağnım hanımlar,
Çiçek olabilir bence yanına da kuru pasta yeterli olur
Ben olsam öyle yapardım 😅

Back