• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

annen benimle yaşıttı sanırım oda hala çalışıyomu ne iş yapıyo :nazar:
Evet abla aynı yaştasınız 50 yaşında annem. Çalışıyo bankada temizlik ve çay servisi yapıyo
Sağol seda.
Akşam biseye bakamadım. Çamaşır yikanmisti makinedeydi boş görünce sevindim aşmış eşim diye. Tüm Çamaşırları ıslak katlayıp sepete koymus tek tek. Kirismasin sabah asarsin dedim diyo. La onla ugarasana kadar assaydin ya bide bana iyilik yaramıyor 😬😬😬
Ay gerçekten şaka gibiler. Asması daha kolaydı 😀

Kaç gündür haberler izlemiyorum

Hastanede tv haberlere denk geldim

Rabbim sen ne büyüksün sen ilahi adalette ne muazzamsın

Çoluk çocuk genc yaşlı kadın demeden öldürüp bide poz verip bugün az bebek çocuk öldürduk diyenlere elbet ceza vereceksin ve bu cezan senin cezan çok daha ağır olucak

Lav silahlarıyla insanları yakanlar Rabbim büyük ve Allahım laneti bir gün tecelli edecek 🤲🤲🤲

Bizde yetişebilecek her ağaçtan alalım diyoruz. Bunlar saksılı köklü ya her mevsim dikiliyormuş. Tamam ben alacağım zaman yazarım yine sana da
evet canım bunlar büyük saksılarla geliyo her mevsim dikelebiliyo ama kışın dikmek daha iyi yağmurlarla tutması daha kolay olur bize yanmış hayvan gübresi koyun diplerine dedi ben aldım da gidip koymamız lazım
yeriniz büyükse çeşit çeşit dikin he bide aklında olsun her çeşitten iki tane almaya çalış yoksa döllenme yapamazsa meyve vermezmiş ama yakınında varsa o meyvelerden onlardanda döllenebilir
benim şuan 16 adet oldu sanırım fidanlarım ama daha ayva almadım bi kaç tane daha var aklımda

Kaç sabahtır sorucam unutuyorum bacimsu bu arabanın bir anlamı var mı

merak ettim:confused:
Evrene o arabayla mesaj yoluyorum
1736500597634.png

Evrene o arabayla mesaj yoluyorum
Eki Görüntüle 3534573
İnan ilk aklımdan geçendi biliyormusun yazmadım. senin cevabını bekledim :KK19:
sabah uyandığı gibi kırmızı araba için dua ediyor sanki dedim

Rabbim kolaylıkla afiyetle tez vakitte gönlündeki 🚗 muradını hayırlısıyla nasip eylesin aminnnn🤲🏻

Back