- 2 Ağustos 2013
- 35.482
- 108.724
- 798
Geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalışHayırlı sabahlar
Ayy kızlar ben dün bazayı kaldırdım belim şuan ağrıyorakşam krem falan sürdüm simdi de ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi.. ne yapmalıyım zaten belimde hafif ağrı vardı düşükten dolayı
Ben ezip içine süzme peynir tuz böyle yiyordum. Her türlü tuz atardım hoşuma gidiyor öyleAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim
3 yaşında vermeyi düşünüyorum abla yarım günde olsa. Mayıs haziran gibi. Hem de bezi bırakır o zaman diye düşünüyorum. Okula gitmeyi çok istiyor zaten sürekli diyor eminim sever desweetgirlcandy canım yazdıklarını okuyorum tecrübeli anneler tavsiyeler yazıyor. Nacizane bende yazmak istedim.
Eve, oyun ablası mı alsam gibi bir şeyler yazmıştın. Onun yerine ilk etapta 1- 2 saat alışınca yarım gün kreşe vermeye düşünmüyor musun. Faydasını görürsün diye tahmin ediyorum. Yaşıtları ile keyifli vakit geçirir.
Sende, kendine, evine zaman ayırma fırsatın olur. Bi nefes almış olursun
Kurt ayazı yemiş kışta günlük güneşili gülde donmuşVe kocaları olanlar kocalarınıza temizlik öğretin gülü siz ona verin
Kurt ayazda kalsa ne olucak ki insanıda bir hayvanida öküzü de erkek iste
Hahhah bana ne oluyor sa benim gocam yok ki
Gül verenim bile yok
Içinizdeki sesi duyar gibiyim yettiiii gayriiii kurt kurt
Hahahah yerim sizi haaa
Eki Görüntüle 3533880
Bende soracaktım parem tamamenmi tedavi olarak mı bitiyorVe gizlar gizlar yarın fizik bitiyor
ahey aheyyyy aheyyyyyyy
Lilililili lililililili
Haydi yandannnnnn
Salla sana salla sana mendilini akşam okdu yollasana sevdiğimi
Aman efserim kocası batsınKurt ayazı yemiş kışta günlük güneşili gülde donmuşbacımsu konu bu kadar karışık annem
Boşver sıçak içerde otur ne zaman kalbini ısıtacak evini ısıtacak birini bulursan hiç kaçırmabizimkiler kombileri bozuk çıktı annem
Sen üzgün sürat koyunca üzüldün diye kuzumParem niye üzgün attın
Efserim bir aylık dinlenme verdiler babama özellikle çünkü 90 gün hakkı var fizik tedavi içinBende soracaktım parem tamamenmi tedavi olarak mı bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?