Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış

sweetgirlcandy canım yazdıklarını okuyorum tecrübeli anneler tavsiyeler yazıyor. Nacizane bende yazmak istedim.

Eve, oyun ablası mı alsam gibi bir şeyler yazmıştın. Onun yerine ilk etapta 1- 2 saat alışınca yarım gün kreşe vermeye düşünmüyor musun. Faydasını görürsün diye tahmin ediyorum. Yaşıtları ile keyifli vakit geçirir.

Sende, kendine, evine zaman ayırma fırsatın olur. Bi nefes almış olursun

Ve kocaları olanlar kocalarınıza temizlik öğretin gülü siz ona verin

Kurt ayazda kalsa ne olucak ki insanıda bir hayvanida öküzü de erkek iste

Hahhah bana ne oluyor sa benim gocam yok ki

Gül verenim bile yok

Içinizdeki sesi duyar gibiyim yettiiii gayriiii kurt kurt

Hahahah yerim sizi haaa

3 yaşında vermeyi düşünüyorum abla yarım günde olsa. Mayıs haziran gibi. Hem de bezi bırakır o zaman diye düşünüyorum. Okula gitmeyi çok istiyor zaten sürekli diyor eminim sever de

Kurt ayazı yemiş kışta günlük güneşili gülde donmuş bacımsu konu bu kadar karışık annem
Boşver sıçak içerde otur ne zaman kalbini ısıtacak evini ısıtacak birini bulursan hiç kaçırma bizimkiler kombileri bozuk çıktı annem

eşim işe geç gidecek.
Kahvaltı yaptık saat 10 da .
çocuk odasının perdesini yıkadım.
Camını sildim.
Perdeyi geçirdim.
Odanın yerini süpürdüm ve sildim.
Yatak odasının camını sildim.
Odayı süpürdüm.
Perdesi yıkanıyor.
Bitince geçircem.
Eşim de çöp attı.
Bulaşıkları makineye dizdi .
umutta uyudu.

Aman efserim kocası batsın
lanet olsun
Ağzı yanmış bir pare olduğum için benim öylesine şakacıktan

Yukarda yazdığım gibi ayazda yese erkek milleti
Terbiye olmazlar

Bende soracaktım parem tamamenmi tedavi olarak mı bitiyor
Efserim bir aylık dinlenme verdiler babama özellikle çünkü 90 gün hakkı var fizik tedavi için

Bir ay sonra da Ramazan nasıl olucak orayı düşünmek istemiyorum

Bide korkum evde hareketsiz kalmasalar bari annem kalırda babam kalmasa yürüse biraz

Bu yuzden galiba bahçeye gideceğiz orda dolaşıyor çıkıyor hava aliyor apartmanda kısıtlı

Sanırım.bahceye gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…