- 8 Aralık 2011
- 44.995
- 160.402
- 798
Karşına Rabbim gölünü ısıtıcak yaralarını öpe koklaya saracak saçlarıma güllerden taç yapaçak bir insan çıkarsınSen üzgün sürat koyunca üzüldün diye kuzum❤
Kahvatıyı masada yapın ama
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşına Rabbim gölünü ısıtıcak yaralarını öpe koklaya saracak saçlarıma güllerden taç yapaçak bir insan çıkarsınSen üzgün sürat koyunca üzüldün diye kuzum❤
Neyse ramazanı düşünme şimdiden git canım kendini yormadan dinlen kafayı dinle şehrin patırtısı gürültüsünde olmazEfserim bir aylık dinlenme verdiler babama özellikle çünkü 90 gün hakkı var fizik tedavi için
Bir ay sonra da Ramazan nasıl olucak orayı düşünmek istemiyorum
Bide korkum evde hareketsiz kalmasalar bari annem kalırda babam kalmasa yürüse biraz
Bu yuzden galiba bahçeye gideceğiz orda dolaşıyor çıkıyor hava aliyor apartmanda kısıtlı
Sanırım.bahceye gideceğiz
Karşına Rabbim gölünü ıstıcak yaralarını öpe koklaya saracak saçlarıma güllerden taç yapaçak bir insan çıkarsın
Kahvatıyı masada yapın ama
Canm damak tadına bağlı ben iyice olgunlaştırıp eziyorum limon tuz öyle sevdim.Aranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim
Bende deneyeyim dedim de pek sevemedimCanm damak tadına bağlı ben iyice olgunlaştırıp eziyorum limon tuz öyle sevdim.
Salatalar içine doğrayanda var çok olgunlasmadan
Bir ara yumurta kalitesi için bende çok yemistim
Başladın mı ütüyeGünlerdir yine tutuldum
Kanepenin hatırını soruyorum
İnişler çıkışla elbet olacak hayatta böyle değilmi hep düz giderse bir problem var deriz önemli olan olgunlukla isyansız karşılamak sanırım
Beni ne kendime bir ütü terabisi hazırlayayım anca toparlanırım
Dün çamaşılarıda katlamadım
HarikasınGünlerdir yine tutuldum
Kanepenin hatırını soruyorum
İnişler çıkışla elbet olacak hayatta böyle değilmi hep düz giderse bir problem var deriz önemli olan olgunlukla isyansız karşılamak sanırım
Beni ne kendime bir ütü terabisi hazırlayayım anca toparlanırım
Dün çamaşılarıda katlamadım
Afiyet olsun sedaEki Görüntüle 3533928 tüm işim bitince dinlenmeye başladım...
İlk başta bende sevmedm bu ne be böyle tövbe yarabbim dedim sonra sevdmBende deneyeyim dedim de pek sevemedim
Faydasını gördün mü yumurta kalitesi için
Ay ben de çok severek yiyemiyorum ama genel olarak faydalı bi besin her gün yiyemesen de düzenli yemeye çalış sen deBende deneyeyim dedim de pek sevemedim
Faydasını gördün mü yumurta kalitesi için
TeşekkürlerAfiyet olsun seda
Soda açtım ütünün ısınana kadarBaşladın mı ütüye
bi kahve içelim diyecektim