• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar 🌸 🥰🥰

Ayy kızlar ben dün bazayı kaldırdım belim şuan ağrıyor 😔 akşam krem falan sürdüm simdi de ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi.. ne yapmalıyım zaten belimde hafif ağrı vardı düşükten dolayı 🥺
Geçmiş olsun canım 💐 sar belini şalla sıcak iyi gelir belki

Aranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim 🙈🙈
olmuş avokadoyu çatalla eziyorum limon sıkıyorum 1 tane kadar (ben ekşi seviyorum) +tuz+kekik atıyorum ekmek üzeirne sürüp tüketiyorum. Bazen de küp küp dilimleyip salataların içinde tüketiyorum

Aranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim 🙈🙈
Ben yarısını kesip üstüne zeytinyağı limon çörekotu döküyorum. Bazen de ezip içine z.yağı limon çörekotu aynı kombinasyona peynir ekliyorum kızarmış ekmek üstüne sürüp yiyorum ☺️

penyez83 penyez83 benim prim aralık ayı hariç 6622 gün olmuş , ama ben 2 yıl daha çalışmam lazım
senin daha az kalmıştır
Aralık dahil 6.762 günüm oldu çok şükür

sgk prim 7.000 günü doldurmaya 8 ay kaldı. Afiyetle hayırlısıyla dolsun, ondan sonra nasipse çalışmaya devam mı yoksa paydos mu öyle karar vereceğim abla

Şuan net bir karar almış değilim bakalım neyle Mevlam güzel eylesin İnşaAllah

Aralık dahil 6.762 günüm oldu çok şükür

sgk prim 7.000 günü doldurmaya 8 ay kaldı. Afiyetle hayırlısıyla dolsun, ondan sonra nasipse çalışmaya devam mı yoksa paydos mu öyle karar vereceğim abla

Şuan net bir karar almış değilim bakalım neyle Mevlam güzel eylesin İnşaAllah
ne güzel canım baya az kalmış , amin Rabbim bizim için hayırlı olanı nasip etsin , ben nasip olursa borçlarım bitince umre paramıda biriktirip öyle bırakmayı düşünüyorum :KK68:

Sen kötü polis baba iyi polis olmuş gibi şekerçiğim dengelemek için baba arada sırada tulumu o gidirsin zorlansada gidirsin
Sen kızdığında babaya koşuyorsa eşini tebihle senin haklı olduğunu söylesin çocuğun sorgulatmasına bile izin vermesin mantık armadan annen haklı desin
Aslında baba kötü polis olacaktı ama işinden dolayı çok vakit geçiremiyorlar bende dedim sakın kızma ona. Valla giydiremez yani öyle deyim 😂 eşim hep der anne ne derse o, anne izin vermiyor, anneyi üzmeyelim falan diye.

Back