- 24 Ekim 2019
- 7.416
- 43.289
- 548
Ben de ütü yapıcam, çorba yaptım altını kapatıp ütüye geçiş yapıyorum.Soda açtım ütünün ısınana kadar
Ütü yaparken maden suyu içmeyi severim, ben de içiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ütü yapıcam, çorba yaptım altını kapatıp ütüye geçiş yapıyorum.Soda açtım ütünün ısınana kadar
Bende merçimek çorbası yapacağımBen de ütü yapıcam, çorba yaptım altını kapatıp ütüye geçiş yapıyorum.
Ütü yaparken maden suyu içmeyi severim, ben de içiyim
Soda açtım ütünün ısınana kadar
Afiyetle şifa olsun bende içiyorum şimdiEki Görüntüle 3533943
Ütü ısınana kadar size eşlik edeyim
Yapıyorum penyezimAfiyetle şifa olsun bende içiyorum şimdi
Ben önceden sevmiyodum ama suan bayılarak yiyorum. Ve her avokadonun tadı farklı bence bazıları inanılmaz lezzetli oluyo. Kızarmış ekmeğin üzerine süzme peynir sürüyorum yada labne sonra avokadoyu eziyorum limon karabiber zeytinyağı tuz atıyorum karıştırıp onuda ekmeğin üzerine sürüyorum cok lezzetli oluyo yumurta tüketiyosan üstüne yumurta da koyabilirsin ben yemiyorum. Bide avokadolu tost yapıyorum oda çok lezzetli oluyo aynı şekilde eziyorum ekmegi sürüyorum icine kaşar koyup tosta basıyorumAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim
Hayatımda ilk defa tükettim pek sevemedim ama daha mecbur arada alıp tüketirim fayda sağlasın diye.Ay ben de çok severek yiyemiyorum ama genel olarak faydalı bi besin her gün yiyemesen de düzenli yemeye çalış sen de
İnşallah faydasını görürsün
ne örüyorsunEvi süpürdüm, havalandırdım, toz aldım
Mutfağı topladım tezgahi ve ara fayansı sildim, ocağı aspiratörü sildim
Bugünlük bu kadar
Tekim canım sıkıldı örgüyle vakit geçirmeye çalışıyorum
Hayatımda ilk defa tükettim pek sevemedim ama daha mecbur arada alıp tüketirim fayda sağlasın diye.
Amin inşallah canm
Annem için yelek örüyorum yapabilirsemne örüyorsun
oyh kolay gelsin, Bonus canım senin ipten çanta örmek istedi ama sana güldüm diye korkuyorum başlamaya, naptın şapkayı?Annem için yelek örüyorum yapabilirsem
oyh kolay gelsin, Bonus canım senin ipten çanta örmek istedi ama sana güldüm diye korkuyorum başlamaya, naptın şapkayı?
Hangi iple çanta örüyorsunoyh kolay gelsin, Bonus canım senin ipten çanta örmek istedi ama sana güldüm diye korkuyorum başlamaya, naptın şapkayı?
bu kuzucuk iplerden yapayım dedimdi, bir bakacağım tuhafiyeye nasıl ipler var şöyle bişi yapmayı planlıyorumDÜn akşamdan beri ellemiyorum valla biraz daha küçültmem lazım.
Çanta için buklet gibi iplere baksan kavnas mı yapıcan?
Hah benim dediğim gri gibi olanlar.bu kuzucuk iplerden yapayım dedimdi, bir bakacağım tuhafiyeye nasıl ipler var şöyle bişi yapmayı planlıyorum