• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşte bende yemek konusunda takıyodum. Simdi diyorum ki bi ögünde yemesin yemezse yada bi gün yemesin hastayken yemedigi hic mi olmuyo yada evde bazen yediremedigim dışarda işim olupta öğününü geçirdigim zamanlar oluyo öyle düşünüp içimi rahatlatıyorum.

Ben 7/24 bakacak demiyorum ama bonus o ayrı bi konu. Gittiğim zaman ilgilenecek her hafta sonu uyuyabiliyo istediği zaman dinleniyo suan ben gittigimde de benim icin fedakarlık yapmalı
İşte arkamdan aranınca sinir olurum. Açmayacam teli 😂

E uyuyacak tabi dinlenecek ilknur en doğal hakkı .
Onun bebeleri ya da küçük çocukları yok çünkü senin var.

Anne sen az bakar mısın ben biraz yatim demek ayrı bakacak tabi demek çok ayrı biraz empatiden uzak bir düşünce bu.

Anneyim ve ertelediğim bir çok şeyi ilerde yapma fırsatı bulduğumda kızımın böyle düşünmesi beni böyle görmesi çok üzerdi.
En güzel zamanlarımı feda etmişim çünkü başka neyin fedakarlığını yapayım.
Valla ben şimdi düşünüyorum da ahsen gibi torunum olursa Allaaaah gençliğimde çektim yaşlılığımda da mı çekeyim 🤪😂😂

Bonus ben gençken kendimden fedakarlık yaptıysam annemde suan benim için yapması gerekiyo benim arkadaşlarımın hic biri yemek yapmayı is yapmayı bilmezken ben annem isten yorgun geliyo diye yemegını de yapıyodum evini de temizliyodum misafiri gelecekse hafta sonu 5 çeşit yapılacaksa 3ünğ ben yapıyodum. O zaman benimde en güzel yıllarım gitti mi demem gerekiyo annem o zaman bana hiç demedi elini sürme sen biseye diye. Hatta bi gğn annem bi gün ben toplardık mutfagı sözde aksam yemekten sonra sıra annemin olunca lavaboya koyardı bulaşıkları okuldan gelince yine ben yapardım. Ben niye yaptım o zaman

Ben kendi annem için bakmak zorunda demem ama ilknurun annesi için derim ya. Çünkü ilknurda çocukluğunu çocuk gibi yaşamamış. Annesi de bir zahmet onun çocukluğunu bu şekilde telafi etsin

Ben anladım kızlar durumu.
Daha fazla uzatmayalım belli ki hassas konu dokunmasın üzmesin kimseyi başka yorum yapmıyorum o yüzden.

Allah hiç birimizi kimseye muhtaç etmesin diyorum sadece.

Günaydın hayırlı sabahlar ❤️

Screenshot_20241219-221243_Instagram.jpg

Tekken sorun yaşamıyorum. Babası olunca böyle yapıyor bugün farkettim. Uyumaz ki tulumumu giydirmedin giydir diye ağlar. Yoksa uyuyunca uyanmaz gece yarısına kadar baygın gibi yatar. Bekliyorum hani elimde kıyafeti baya bekledim laf arasında soru sorarak konuşarak kolunu giydirmeye çalışıyorum gülerek kaçıyor bağırıyor. Oyun olarak mı düşünüyor bilmiyorum. Yani heralde öyle.
Sen kötü polis baba iyi polis olmuş gibi şekerçiğim dengelemek için baba arada sırada tulumu o gidirsin zorlansada gidirsin
Sen kızdığında babaya koşuyorsa eşini tebihle senin haklı olduğunu söylesin çocuğun sorgulatmasına bile izin vermesin mantık armadan annen haklı desin

Hayırlı sabahlar 🌸 🥰🥰

Ayy kızlar ben dün bazayı kaldırdım belim şuan ağrıyor 😔 akşam krem falan sürdüm simdi de ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi.. ne yapmalıyım zaten belimde hafif ağrı vardı düşükten dolayı 🥺
Geçmiş olsun baloncuk bu gün dinlen inşaAllah çabucak geçer.

Back