Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Ayy kızlar ben dün bazayı kaldırdım belim şuan ağrıyorakşam krem falan sürdüm simdi de ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi.. ne yapmalıyım zaten belimde hafif ağrı vardı düşükten dolayı
Sağol canım krem sürüp sardım iyi olur inşallahGeçmiş olsun canımsar belini şalla sıcak iyi gelir belki
Dinlen baloncuk hep yat bugün geçmiş olsunSağol canım krem sürüp sardım iyi olur inşallah
geçmiş olsun canımSağol canım krem sürüp sardım iyi olur inşallah
Sağol ablaDinlen baloncuk hep yat bugün geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Ayy kızlar ben dün bazayı kaldırdım belim şuan ağrıyorakşam krem falan sürdüm simdi de ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi.. ne yapmalıyım zaten belimde hafif ağrı vardı düşükten dolayı
olmuş avokadoyu çatalla eziyorum limon sıkıyorum 1 tane kadar (ben ekşi seviyorum) +tuz+kekik atıyorum ekmek üzeirne sürüp tüketiyorum. Bazen de küp küp dilimleyip salataların içinde tüketiyorumAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim
Teşekkür ederimolmuş avokadoyu çatalla eziyorum limon sıkıyorum 1 tane kadar (ben ekşi seviyorum) +tuz+kekik atıyorum ekmek üzeirne sürüp tüketiyorum. Bazen de küp küp dilimleyip salataların içinde tüketiyorum
Ben yarısını kesip üstüne zeytinyağı limon çörekotu döküyorum. Bazen de ezip içine z.yağı limon çörekotu aynı kombinasyona peynir ekliyorum kızarmış ekmek üstüne sürüp yiyorumAranızda avakado tüketen var mı nasıl tüketilir?
Yumurta kalitesi için aldm da ilk kez deneyecem nasl yemeliyim
Aralık dahil 6.762 günüm oldu çok şükürpenyez83 benim prim aralık ayı hariç 6622 gün olmuş , ama ben 2 yıl daha çalışmam lazım
senin daha az kalmıştır
ne güzel canım baya az kalmış , amin Rabbim bizim için hayırlı olanı nasip etsin , ben nasip olursa borçlarım bitince umre paramıda biriktirip öyle bırakmayı düşünüyorumAralık dahil 6.762 günüm oldu çok şükür
sgk prim 7.000 günü doldurmaya 8 ay kaldı. Afiyetle hayırlısıyla dolsun, ondan sonra nasipse çalışmaya devam mı yoksa paydos mu öyle karar vereceğim abla
Şuan net bir karar almış değilim bakalım neyle Mevlam güzel eylesin İnşaAllah
Aslında baba kötü polis olacaktı ama işinden dolayı çok vakit geçiremiyorlar bende dedim sakın kızma ona. Valla giydiremez yani öyle deyimSen kötü polis baba iyi polis olmuş gibi şekerçiğim dengelemek için baba arada sırada tulumu o gidirsin zorlansada gidirsin
Sen kızdığında babaya koşuyorsa eşini tebihle senin haklı olduğunu söylesin çocuğun sorgulatmasına bile izin vermesin mantık armadan annen haklı desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?