- 2 Ağustos 2013
- 35.477
- 108.716
- 798
Aman sorma cinnet geçirdim kısa süreliBoğazına noldu yaa
Sarmanın her türlüsünü severim aslında (peynirli pazı sarması hariç) ama elim yavaş maalesefSara sara alışırsın ya kara lahana mesela yaprağa göre daha kalın daha kolay sarılıyor sanki
Ben de benim kızla kavga ettimAman sorma cinnet geçirdim kısa süreliahsene bağırdım ama ne bağırmak valla şimdi de vicdan azabı loading
Lor dolmasını sevmiyon yani vah gidi limonsuzum annemler çok güzel yapardıSarmanın her türlüsünü severim aslında (peynirli pazı sarması hariç) ama elim yavaş maalesef
Ay valla pazar gününden beri bişey oldu resmen. Retro var diyor ablam yeğenim kuzenimin çocukları hep aynılarmış. Ama patladım ben gerçekten bazen dayanamıyorum. Sonra da pişman oluyorumBen de benim kızla kavga ettim
Aman sorma cinnet geçirdim kısa süreliahsene bağırdım ama ne bağırmak valla şimdi de vicdan azabı loading
Annemin perdelerini hatırlamıyorum ama ben kullanmıyorumAnnem hep kullanır bişey olmazdı benim perdeler böyle sarardı kirli gibi uyuz oluyorum demek ki ondan. Gerçi 3 senedir kullanmıyorum artık yumuşatıcı da. Öncesinde kullandım baya
Off benim anam canım anamGörüntülü konuşurken annem üstümde yelek gördü en çok istediği şeyi o demeden giydim diye kapattık hala mesaj atiyo aferin diye
Canın sıkıldı heraldrNapıyonuzzz
Zaten cocuklar uyuyunca öyle oluyo. Gecen bende ardayı okula göndermeden önce bagırmıstım. Allah o gün geçmek bilmediAman sorma cinnet geçirdim kısa süreliahsene bağırdım ama ne bağırmak valla şimdi de vicdan azabı loading
Bende cok yavaş sarıyorum o yüzden hic sarmıyorumSarmanın her türlüsünü severim aslında (peynirli pazı sarması hariç) ama elim yavaş maalesef
Kurt yaptığı yanlışın çabuk farkına varıyor...Kurt dalgın 2 konuya mesaj yazarken kahve yapıyor yanlış yapıyor
Kurt yaptığı yanlışın çabuk farkına varıyor...
Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum daAh yaa daha ufak swetim annnesin sen bir şekilde yine senin dediğin olur yıpratma kendini.
Sarıl yat kızınla böyle zamanda başka şeyden şifa bilmiyorum ben ona da sana da en iyi gelecek birbiriniz
Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum da
Ya uyuyacak uyku saati üstünü giydircem eşimde olunca çıldırıyor resmen oyun mu yaptığını sanıyor bilmiyorum. Bugün işte bişeyler anlatıyoruz falan oyunla giydireyim dedim. Başladı yine kaçmaya. 2 kişi tutamadık gücümüz yetmedi yarım saat uğraştım. O an sinirle bağırdım çağırdım. Böyle olmak da istemiyorum. Ama kendime hakim olamıyorum bir süre sonra
Benimde kız aynıAy valla pazar gününden beri bişey oldu resmen. Retro var diyor ablam yeğenim kuzenimin çocukları hep aynılarmış. Ama patladım ben gerçekten bazen dayanamıyorum. Sonra da pişman oluyorum
Evet ya sabaha kadar artık düşünür dururum.Annemin perdelerini hatırlamıyorum ama ben kullanmıyorum
Off benim anam canım anambide hasta olunca başlıyo sırtında yelek yok ayagında corap yok tabi hasta olursun diye ne alakası var diyorum kadın yok anlamıyo. Onlara gidiyoruz sırtına yelek giy diye her yerden bi yelek cıkarıyo
Canın sıkıldı heraldr
Zaten cocuklar uyuyunca öyle oluyo. Gecen bende ardayı okula göndermeden önce bagırmıstım. Allah o gün geçmek bilmedi
Bende cok yavaş sarıyorum o yüzden hic sarmıyorumbuzlukta ds var yaprak salamurada var aslında sarmam lazım bi gün
Cancağızım pek küçük daha senin kız.Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum da
Ya uyuyacak uyku saati üstünü giydircem eşimde olunca çıldırıyor resmen oyun mu yaptığını sanıyor bilmiyorum. Bugün işte bişeyler anlatıyoruz falan oyunla giydireyim dedim. Başladı yine kaçmaya. 2 kişi tutamadık gücümüz yetmedi yarım saat uğraştım. O an sinirle bağırdım çağırdım. Böyle olmak da istemiyorum. Ama kendime hakim olamıyorum bir süre sonra
Tekken sorun yaşamıyorum. Babası olunca böyle yapıyor bugün farkettim. Uyumaz ki tulumumu giydirmedin giydir diye ağlar. Yoksa uyuyunca uyanmaz gece yarısına kadar baygın gibi yatar. Bekliyorum hani elimde kıyafeti baya bekledim laf arasında soru sorarak konuşarak kolunu giydirmeye çalışıyorum gülerek kaçıyor bağırıyor. Oyun olarak mı düşünüyor bilmiyorum. Yani heralde öyle.Uyuyunca giydirsen uyanır mı? Israr etmemeye çalış ki itiraza sebep vermemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?