Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lora bebis nasill ne kadar oldu sen nasılsın toparladın mı
elhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsin sen nasılsın senin bebis nasıl
Bunu bende yapmak istiyorum bazen .
Oh topladım diyorsun diziyorlar yine bulaşıkları kapıyı mı kilitlesem
Yok abla kapı kilitlenince bu sefer eller hep kapıya yapışıyo
Çok hoşuma gitti ya benimkiler büyüsün yapayım

Yapamadı
Kız benimkiler calisiyo mu sanki babalarindan istetiyorumgdjdkdk

Görüntülü konuşurken annem üstümde yelek gördü en çok istediği şeyi o demeden giydim diye kapattık hala mesaj atiyo aferin diye
Vallahi analarda bi yelek takıntısıdır gidiyor yaw kv nin ordaki ev soğuktu tamam giyerdim ama buralar hamam gibi yani yanıyorum kısa kolluyla duruyorum. Annem üşüyon yelek bari giy çorap giy deyip duruyor. Yahu üşürsem giyerim niye giymeyim üşümüyorum diyorum inanmıyor

elhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsin sen nasılsın senin bebis nasıl
Sevindim canım iyi olmanıza
Yaa ahhahah bi tuhaf olmuşsundur benim eşim de bebişin eski fotolarına bakınca bu bizim kız değil diyo
Çok şükür canım biz de iyiyiz

Kurt kafasını toplasın

Lif için de olur da şapkaya niyet ettim ya çocuk beğendi hahahaha bakıp gülüyorum resimde görülmüyo öyle büyük ki yok öyle kafa
Gözümde canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…