- 13 Ağustos 2020
- 14.956
- 84.046
- 548
- 32
elhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsinLora bebis nasill ne kadar oldusen nasılsın toparladın mı
Yok abla kapı kilitlenince bu sefer eller hep kapıya yapışıyoBunu bende yapmak istiyorum bazen .
Oh topladım diyorsun diziyorlar yine bulaşıkları kapıyı mı kilitlesem
Kız benimkiler calisiyo mu sanki babalarindan istetiyorumgdjdkdkÇok hoşuma gitti ya benimkiler büyüsün yapayım
Yapamadı
Vallahi analarda bi yelek takıntısıdır gidiyor yawGörüntülü konuşurken annem üstümde yelek gördü en çok istediği şeyi o demeden giydim diye kapattık hala mesaj atiyo aferin diye
Sevindim canım iyi olmanızaelhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsinsen nasılsın senin bebis nasıl
Geliyom boğazım parçalandı iyi gelir belkiKınalı bonus umuda uçtu uçacak gelin daa
Boğazına noldu yaaGeliyom boğazım parçalandı iyi gelir belki
Kurt kafasını toplasınSalamurayı haşlıyor muyduk ya hahahaga dur dur kurt bi gafayı toplasın
BEn salamurayı kendi suyundan çıkarıp dondurucuya koyuyorum. Haşlamadan suda bekletip sarıyorum. Yaprağım da çok güzel olduğundan gerek kalmıyor.
Yani çok sert kalın yapraksa haşlanabilir
Gözümde canlandıLif için de olur da şapkaya niyet ettim ya çocuk beğendi hahahaha bakıp gülüyorum resimde görülmüyo öyle büyük ki yok öyle kafa
Bende eşlik ederim bonusKınalı bonus umuda uçtu uçacak gelin daa
Çocuklar yattı oturuyorum. Kahve mi yapsam diye düşünüyorum ama üşeniyorum sen napıyosunNapıyonuzzz
Kurt kafasını toplasın
Gözümde canlandı
Ben çok yavaş sarıyorum ya o yüzden yapmıyorumŞaşırttın beni napimsalamurayı haşlamıyoruz çünkü
Sara sara alışırsın ya kara lahana mesela yaprağa göre daha kalın daha kolay sarılıyor sankiBen çok yavaş sarıyorum ya o yüzden yapmıyorumo yüzden de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?