- 2 Ağustos 2013
- 35.480
- 108.719
- 798
Evet Pinhoşum yaa 1 dk geçmeden anne özür dilerim seni üzdüm diyor içim acıyor. Bi ara çok fenaydım her şeye kızıyordum çocuğa. Biraz kendime geldim dedim napıyorsun çocuk o. Ama bazende patlıyorum böyle bi anda. Sonrası tabi üzüntüCancağızım pek küçük daha senin kız.
Bağırsan çağırsan ne fayda, döner seni yine öper kin tutmaz ya, işte o daha çok parçalar insanın içini...
Ama anlıyorum seniBazen olur öyle tahammülsüzlük.
İnatlaşmamaya çalış.
Ki sen de sinir olma.
Allah sabır güç kuvvet versin, bazen patlamalı çatlamalı büyüyecek işte.
Kurtlar Vadisi RetroHahahahha bu retro kurtları da vurdu herhal
AhahahahahahKurtlar Vadisi Retro
Babası giydirsin ona da mı huysuzlanıyorTekken sorun yaşamıyorum. Babası olunca böyle yapıyor bugün farkettim. Uyumaz ki tulumumu giydirmedin giydir diye ağlar. Yoksa uyuyunca uyanmaz gece yarısına kadar baygın gibi yatar. Bekliyorum hani elimde kıyafeti baya bekledim laf arasında soru sorarak konuşarak kolunu giydirmeye çalışıyorum gülerek kaçıyor bağırıyor. Oyun olarak mı düşünüyor bilmiyorum. Yani heralde öyle.
Uyy yavruş..Evet Pinhoşum yaa 1 dk geçmeden anne özür dilerim seni üzdüm diyor içim acıyor. Bi ara çok fenaydım her şeye kızıyordum çocuğa. Biraz kendime geldim dedim napıyorsun çocuk o. Ama bazende patlıyorum böyle bi anda. Sonrası tabi üzüntü
Baba zaten komşu baba 10 saatte giydiremez de. Ahsende her şeye anneeeeem anneeeem yapsın derBabası giydirsin ona da mı huysuzlanıyor
Aslında seviyordum ama kaynanamlar çok yaptılar ve bıktım galibaLor dolmasını sevmiyon yani vah gidi limonsuzum annemler çok güzel yapardı
Afiyet olsun sıkma canınıSütlü yapmışım kafa bulanık üstüne bide sade bişey içerim
Eki Görüntüle 3533727
O da ayrı sıkıntı. Sürekli bir aradayız 7/24. Yani tek başıma bi dışarı çıkamıyorum vakit ayıramıyorum. Akşamları sadece. O da evin içinde. Sosyal hayatım yok. Sadece köye gidiyoruz anneme gidiyoruz bu. Gördüğümüz kişiler aynı.Uyy yavruş..
Küçük yaa küçük. Kızma
Kendin için birşeyler yap, sabrını sekinetini arttıran.. Belki faydası olur. Ona da sabrın artar.
O neymiş yaw Erzurum işi miAslında seviyordum ama kaynanamlar çok yaptılar ve bıktım galibabi de Allah affetsin galiba güzel de yapamayınca ondan sevmedim
İçi lorlu pazıya sarılıyor Erzurum yöresel yemeklerindenLor dolması nasıl oluyor? Neye sariyorsunuz
İnşallah kendimi körelttim bu konuda biraz dahaAfiyet olsun sıkma canınıhepimiz zaman zaman istemediğimiz tepkiyi verebiliriz insanız önemli olan tekrarlamamak
Biz niye hiç göremedik ki. Çakma Erzurumlu benimki heralde. Gerçi kadının bi kadayıf dolmasını gördüm yedim 1 kere başka da yokİçi lorlu pazıya sarılıyor Erzurum yöresel yemeklerinden
1 tanede ben yesem bişey olur mu choco görür müKurt o kahvenin yanındaki paketli şeyden 3 tane yedi ama görsele 1 tane koydu.
Tesbihini de aldı kurtlar vadisi espirisine subhanallah çekiyor
Swetim kendine vakit ayırma konusunda şartları zorlamalısın çekinmeyip bunu istemelisin. Sana hiç gelmiyo mu annenler?İnşallah kendimi körelttim bu konuda biraz daha
Bonus asla söylemez merak etme1 tanede ben yesem bişey olur mu choco görür mü
Biz de bunun gibiyiz. İsteklerine evet dediğim zaman şeker gibi. Ama hayır dediğim zaman çıldırıyor. Mecazen değil gerçekten çıldırıyor. Bağırıp ağlayıp yere atıyor kendini inanamıyorum bu kadar basit şeylere verdiği tepkilere.Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum da
Ya uyuyacak uyku saati üstünü giydircem eşimde olunca çıldırıyor resmen oyun mu yaptığını sanıyor bilmiyorum. Bugün işte bişeyler anlatıyoruz falan oyunla giydireyim dedim. Başladı yine kaçmaya. 2 kişi tutamadık gücümüz yetmedi yarım saat uğraştım. O an sinirle bağırdım çağırdım. Böyle olmak da istemiyorum. Ama kendime hakim olamıyorum bir süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?