• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lora bebis nasill ne kadar oldu 🥹💜 sen nasılsın toparladın mı
elhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsin😂 sen nasılsın senin bebis nasıl🥰
Bunu bende yapmak istiyorum bazen .
Oh topladım diyorsun diziyorlar yine bulaşıkları kapıyı mı kilitlesem😂😂
Yok abla kapı kilitlenince bu sefer eller hep kapıya yapışıyo 🤣
Çok hoşuma gitti ya benimkiler büyüsün yapayım🤣

Yapamadı 🙄🤣
Kız benimkiler calisiyo mu sanki babalarindan istetiyorumgdjdkdk

Görüntülü konuşurken annem üstümde yelek gördü en çok istediği şeyi o demeden giydim diye kapattık hala mesaj atiyo aferin diye:D
Vallahi analarda bi yelek takıntısıdır gidiyor yaw😂 kv nin ordaki ev soğuktu tamam giyerdim ama buralar hamam gibi yani yanıyorum kısa kolluyla duruyorum. Annem üşüyon yelek bari giy çorap giy deyip duruyor. Yahu üşürsem giyerim niye giymeyim üşümüyorum diyorum inanmıyor 😂😂

elhamdülillah iyiyim canım. Bebiste iyi çok şükür beyaz oldu çocuğum rengi çok kötüydü Allaah affetsin😂 sen nasılsın senin bebis nasıl🥰
Sevindim canım iyi olmanıza 😍
Yaa ahhahah bi tuhaf olmuşsundur benim eşim de bebişin eski fotolarına bakınca bu bizim kız değil diyo 😂
Çok şükür canım biz de iyiyiz 🥰

Kahveye müsaitim efenim
t4426.gif

Salamurayı haşlıyor muyduk ya hahahaga dur dur kurt bi gafayı toplasın 🧘🏻‍♀️

BEn salamurayı kendi suyundan çıkarıp dondurucuya koyuyorum. Haşlamadan suda bekletip sarıyorum. Yaprağım da çok güzel olduğundan gerek kalmıyor.
Yani çok sert kalın yapraksa haşlanabilir
Kurt kafasını toplasın 🤣🤣

Lif için de olur da şapkaya niyet ettim ya çocuk beğendi hahahaha bakıp gülüyorum resimde görülmüyo öyle büyük ki yok öyle kafa
Gözümde canlandı 🤣

Back