• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aman sorma cinnet geçirdim kısa süreli 🙈 ahsene bağırdım ama ne bağırmak valla şimdi de vicdan azabı loading

Ah yaa daha ufak swetim annnesin sen bir şekilde yine senin dediğin olur yıpratma kendini.

Sarıl yat kızınla böyle zamanda başka şeyden şifa bilmiyorum ben ona da sana da en iyi gelecek birbiriniz

Annem hep kullanır bişey olmazdı benim perdeler böyle sarardı kirli gibi uyuz oluyorum demek ki ondan. Gerçi 3 senedir kullanmıyorum artık yumuşatıcı da. Öncesinde kullandım baya
Annemin perdelerini hatırlamıyorum ama ben kullanmıyorum😂
Görüntülü konuşurken annem üstümde yelek gördü en çok istediği şeyi o demeden giydim diye kapattık hala mesaj atiyo aferin diye:D
Off benim anam canım anam😂 bide hasta olunca başlıyo sırtında yelek yok ayagında corap yok tabi hasta olursun diye ne alakası var diyorum kadın yok anlamıyo. Onlara gidiyoruz sırtına yelek giy diye her yerden bi yelek cıkarıyo😂
Canın sıkıldı heraldr😂
Aman sorma cinnet geçirdim kısa süreli 🙈 ahsene bağırdım ama ne bağırmak valla şimdi de vicdan azabı loading
Zaten cocuklar uyuyunca öyle oluyo. Gecen bende ardayı okula göndermeden önce bagırmıstım. Allah o gün geçmek bilmedi
Sarmanın her türlüsünü severim aslında (peynirli pazı sarması hariç) ama elim yavaş maalesef 🫣
Bende cok yavaş sarıyorum o yüzden hic sarmıyorum😂 buzlukta ds var yaprak salamurada var aslında sarmam lazım bi gün

Kurt dalgın 2 konuya mesaj yazarken kahve yapıyor yanlış yapıyor

Eklentiler

• 1000056102.jpg
    1000056102.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 12
Ah yaa daha ufak swetim annnesin sen bir şekilde yine senin dediğin olur yıpratma kendini.

Sarıl yat kızınla böyle zamanda başka şeyden şifa bilmiyorum ben ona da sana da en iyi gelecek birbiriniz
Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum da😢

Ya uyuyacak uyku saati üstünü giydircem eşimde olunca çıldırıyor resmen oyun mu yaptığını sanıyor bilmiyorum. Bugün işte bişeyler anlatıyoruz falan oyunla giydireyim dedim. Başladı yine kaçmaya. 2 kişi tutamadık gücümüz yetmedi yarım saat uğraştım. O an sinirle bağırdım çağırdım. Böyle olmak da istemiyorum. Ama kendime hakim olamıyorum bir süre sonra

Valla anlık öfkeyle patlıyorum bonus. Sonra yattık birlikte uyudu. Anne konuş benimle, seni neden üzüyorum diyor. Farkında sürekli diyorum güzel güzel anlatıyorum seni bir daha üzmüycem diyor. Üzülüyorum da😢

Ya uyuyacak uyku saati üstünü giydircem eşimde olunca çıldırıyor resmen oyun mu yaptığını sanıyor bilmiyorum. Bugün işte bişeyler anlatıyoruz falan oyunla giydireyim dedim. Başladı yine kaçmaya. 2 kişi tutamadık gücümüz yetmedi yarım saat uğraştım. O an sinirle bağırdım çağırdım. Böyle olmak da istemiyorum. Ama kendime hakim olamıyorum bir süre sonra

Uyuyunca giydirsen uyanır mı? Israr etmemeye çalış ki itiraza sebep vermemek için

Annemin perdelerini hatırlamıyorum ama ben kullanmıyorum😂

Off benim anam canım anam😂 bide hasta olunca başlıyo sırtında yelek yok ayagında corap yok tabi hasta olursun diye ne alakası var diyorum kadın yok anlamıyo. Onlara gidiyoruz sırtına yelek giy diye her yerden bi yelek cıkarıyo😂

Canın sıkıldı heraldr😂

Zaten cocuklar uyuyunca öyle oluyo. Gecen bende ardayı okula göndermeden önce bagırmıstım. Allah o gün geçmek bilmedi

Bende cok yavaş sarıyorum o yüzden hic sarmıyorum😂 buzlukta ds var yaprak salamurada var aslında sarmam lazım bi gün
Evet ya sabaha kadar artık düşünür dururum.

Cancağızım pek küçük daha senin kız.
Bağırsan çağırsan ne fayda, döner seni yine öper kin tutmaz ya, işte o daha çok parçalar insanın içini...
Ama anlıyorum seni💐 Bazen olur öyle tahammülsüzlük.
İnatlaşmamaya çalış.
Ki sen de sinir olma.
Allah sabır güç kuvvet versin, bazen patlamalı çatlamalı büyüyecek işte.

Uyuyunca giydirsen uyanır mı? Israr etmemeye çalış ki itiraza sebep vermemek için
Tekken sorun yaşamıyorum. Babası olunca böyle yapıyor bugün farkettim. Uyumaz ki tulumumu giydirmedin giydir diye ağlar. Yoksa uyuyunca uyanmaz gece yarısına kadar baygın gibi yatar. Bekliyorum hani elimde kıyafeti baya bekledim laf arasında soru sorarak konuşarak kolunu giydirmeye çalışıyorum gülerek kaçıyor bağırıyor. Oyun olarak mı düşünüyor bilmiyorum. Yani heralde öyle.

Back