eşime randevu almıştım ehliyetini yenilicekti rapor alıcaktı sağlık ocağındanOlmaz mı var var
yıkama talimatında makineye atılır yazıyomu yoksa yalnız kuru temizlememi yazıyoAma yani çok saçma 1300₺ ye sattıkları şeyin arkasında durmaları gerekmez mi. ?
yıkama talimatına uygun yıkadıysan götür bence az para vermemişsinKızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
yıkama talimatında makineye atılır yazıyomu yoksa yalnız kuru temizlememi yazıyo
ona göre götürürsün
Ona hiç dikkat etmemiştim Eve gidince bir bakayımyıkama talimatına uygun yıkadıysan götür bence az para vermemişsin
Sil baştan gibiAmin amin. Eski kayıtlar için sıkıntı olacak abla. Biz fazladan ders verecez onlara öğrenene kadar. Ama her kurs aynı değil 2 dersin var öğrenirsen öğren deyip yollayacak çoğu.
Yaa ben dün sağlık ocağına gittim doktor vardı hatta cuma günü tekrar gel dedi6-10 Ocak aile hekimleri grevde. Bazı doktorlarda grevdeymis sanırım
Marka değil hayır mahalle içinde butik
1300 tl lik ürün bu kadar hızlı yipranmamali, insaallah yardımcı olurlar.Ama yani çok saçma 1300₺ ye sattıkları şeyin arkasında durmaları gerekmez mi. ?
Kızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
Yatağımı ve kızların yataklarını topladım
Tuvati foşurdattım yıkadım
Battaniye attım yıkanıyor çamaşır ayırdım renklere göre
Ay o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım ordaBazı sukubalar tüyleniyomuş sero satan bi arkadaş var da bu sene satmıyo kalitesi kötüymüş dedi.
Çok iyisi olmalıymış demiş de sen götür de istersen ama kurumsal değil de butik gibiyse yenisini verme iade falan olmaz.
saçmalama götür bence, bişey derse de ne yapabiliriz diye sormak için gelmiştim dersin. iyi bir satıcı ise zaten müşteri memnuniyeti için mutlaka bişey yapması gerekir. Beklenti ile gitme ters cevap verirse de umrunda olmasın.Ay o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda
En azında firmaya iletir satmaz onun acısındanda düşünAy o zaman hiç götürmeyim ya. Şimdi kadın bişey ne derse ben ağlarım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?