• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek😢
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz🤲🏻😢
Canım sağlıcakla al kucağına zamanında hayırla gelsin kızların duamizdasin Rabbim yardımcın olsun 🤲❤️

Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek😢
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz🤲🏻😢
Allah ın izniyle sağlıcakla doğsunlar canım benim dualarımız seninle , ikiz bebekler genelde bu haftalarda doğuyolar sen daha iyi bilirsin ,
benim görümceminde 2014 te ikizleri daha erken doğdu 7 aylık 1,700 kg falandılar biri 10 gün kadar kuvözde kaldı şuan 11 yaşına giricekler hiç moralini bozma , hatta birde teyzemin torunu 5,5 aylık falan doğdu oda şuan 2 yaşını geçti lütfen moralini yüksek tut :KK200: :KK200:

Benim düzen topik ailemm dün mesajları tek tek alıntılayamadım.Dualarınız desteğiniz öyle güzel ki zaten ağlak biriydim.Şimdi tümden ağlar oldum. :cry: :KK200:

Buradaki hastaları gördükçe şükür diyorum.Ya böyle bir gün gün onları içerde tutacağız ya da doğacağız.Sabırla bekliyoruz
Kızlarım da benim gibi heyecanlı sanki:anne:
Rabbim sen bana bu yolu kolaylaştır zorlaştırma
Bizi birbirimize bağışla amin
Sizleri seviyorum ❤️

Bugün niye grevdelermiş asm doktorları
Canları sıkılmış 🙊😂 her ay aynı tarihlerde yapıyorlar istekleri için. 3 aydır falan bizde sıkıntıdayız sağlık raporu alacak kursiyerler kayıt için ayın 10 u son mesela alamıyorlar. Onlarda bilerek bu tarihi seçiyor bence

Back