canım benim bizde seni ve kızçelerini çok seviyoruzBenim düzen topik ailemm dün mesajları tek tek alıntılayamadım.Dualarınız desteğiniz öyle güzel ki zaten ağlak biriydim.Şimdi tümden ağlar oldum.
Buradaki hastaları gördükçe şükür diyorum.Ya böyle bir gün gün onları içerde tutacağız ya da doğacağız.Sabırla bekliyoruz
Kızlarım da benim gibi heyecanlı sanki
Rabbim sen bana bu yolu kolaylaştır zorlaştırma
Bizi birbirimize bağışla amin
Sizleri seviyorum
Öyleymiş swetim. Hemsireyi aradım semt polikliniğine gitme araştırmaya git dedi. Grevdelermis. Randevusuz bakarlar mi bilmiyorum gidiyoruz bakalim6-10 Ocak aile hekimleri grevde. Bazı doktorlarda grevdeymis sanırım
Bence okurken hepimizin zihni bir sürü seyle meşgul oluyor çünkü sorumluluklarımiz var. Ben aksam saati roman tarzi çerezlik kitaplari okuyorum hem zihnimi yormuyor hemde anlamak için ekstra çaba harcaman gerekmiyor. Sabah saatlerinde boşluk bulursam daha çok fikir kitaplari okuyorum böylece hem okuma alışkanlığımi yitirmemiş oluyorum hemde daha rahat oluyor. Mesela şuan akşamları yuzuk kardeşliğini sabahları ismet özelden üç zor mesele kitabını okuyorum. Tabi uyumayan bir bebekle bos zamanı bulmak biraz zor oluyor ama çabalıyorum.Allah ferahlık versin gönlüne
Bu ben okuyorum okuyorum hic bisey anlamamışm. Çocuklae uyanıkken okusam neyse akşam sessizlik sakinlik varken okuyorum. Ama kafamda bi ton şey oluyo şunu mu yapsaydım bunu mu yapsaydım
Randevu baksaydınız hemen belki boşluk vardır. Belki bakarlar randevusuz da bizim burda araştırma bakmıyor devlet de oraya gidip sıra alınca bakıyor.Öyleymiş swetim. Hemsireyi aradım semt polikliniğine gitme araştırmaya git dedi. Grevdelermis. Randevusuz bakarlar mi bilmiyorum gidiyoruz bakalim
Aaaa çok uyumuşsun bünyeye tersKafam çok karışık bugün ya direkt aptal gibiyim. Sebebi de yok hatta bugün daha çok uyudum gece. 3 kez çay suyu koydum demlemeden tekrar dönüyorum fişler hep prizde kalmış bi yere gidiyorum niye gittim diye düşünüp duruyorum. Bebek çantasını unuttum evde daha bir suru seybi üfürteyim kendime yada bi kahve içeyim
Ya sorma tartıştık bir sürü geçende. Baslicam grevlerine 3 haftadır sürüyor sonuç başka türlü çözülmeli. Geçen hafta da acıktı doktorda vardı. Ben gidemedim Çocuklarin kanına bakılması gerekiyordu büyük oğlum bayılmış kafasını dolaba vurmuş. Ne bakan olmuş ne kaldıran çocuğu. Hemşire benlik değil diyor ama kendisi de yok orda. İlk aşısı gecikmisti zaten başka yerde yaptırmıştır onu da. Ay çok konuştum beRandevu baksaydınız hemen belki boşluk vardır. Belki bakarlar randevusuz da bizim burda araştırma bakmıyor devlet de oraya gidip sıra alınca bakıyor.
Aşısı için hemşire aramıyor mu şu gün gelin diye. Ee grev var nolacak yani 1 günde değil. Bende bunu anlamıyorum grev yapıyorlar çocuğun aşısı gecikiyor böyle bi mantık olabilir mi
Benimde arkadaşla içtiğim kahve kesmedi sohbette koyu olunca soğuttumKafam çok karışık bugün ya direkt aptal gibiyim. Sebebi de yok hatta bugün daha çok uyudum gece. 3 kez çay suyu koydum demlemeden tekrar dönüyorum fişler hep prizde kalmış bi yere gidiyorum niye gittim diye düşünüp duruyorum. Bebek çantasını unuttum evde daha bir suru seybi üfürteyim kendime yada bi kahve içeyim
Evet 9 Ocaktan sonraki sınavlarda geçerli
10 ocak cuma günüde grev varmıÖyleymiş swetim. Hemsireyi aradım semt polikliniğine gitme araştırmaya git dedi. Grevdelermis. Randevusuz bakarlar mi bilmiyorum gidiyoruz bakalim
Evet zihin yoruluyo akşama kadar içi boşken okumak lazım sabahları daha erken kalkabilirsem inşallah sabah okucam bendeBence okurken hepimizin zihni bir sürü seyle meşgul oluyor çünkü sorumluluklarımiz var. Ben aksam saati roman tarzi çerezlik kitaplari okuyorum hem zihnimi yormuyor hemde anlamak için ekstra çaba harcaman gerekmiyor. Sabah saatlerinde boşluk bulursam daha çok fikir kitaplari okuyorum böylece hem okuma alışkanlığımi yitirmemiş oluyorum hemde daha rahat oluyor. Mesela şuan akşamları yuzuk kardeşliğini sabahları ismet özelden üç zor mesele kitabını okuyorum. Tabi uyumayan bir bebekle bos zamanı bulmak biraz zor oluyor ama çabalıyorum.
Ay bende çok unutuyodum bi ara her şeyiKafam çok karışık bugün ya direkt aptal gibiyim. Sebebi de yok hatta bugün daha çok uyudum gece. 3 kez çay suyu koydum demlemeden tekrar dönüyorum fişler hep prizde kalmış bi yere gidiyorum niye gittim diye düşünüp duruyorum. Bebek çantasını unuttum evde daha bir suru seybi üfürteyim kendime yada bi kahve içeyim
Tövbeee kan alırken mi bayılmış da bakmamışlar yuh yani. Ya valla bende sinir oluyorum hadi yaptın grevi 1 gün yap. Her ay 4 5 gün. Bide bilerek bizim kayıt zamanına denk getiriyorlar bundan emin olduk. Eşim diyor ki bizde tepki gösterelim de olay hemen sonuçlansın diye bence diyorYa sorma tartıştık bir sürü geçende. Baslicam grevlerine 3 haftadır sürüyor sonuç başka türlü çözülmeli. Geçen hafta da acıktı doktorda vardı. Ben gidemedim Çocuklarin kanına bakılması gerekiyordu büyük oğlum bayılmış kafasını dolaba vurmuş. Ne bakan olmuş ne kaldıran çocuğu. Hemşire benlik değil diyor ama kendisi de yok orda. İlk aşısı gecikmisti zaten başka yerde yaptırmıştır onu da. Ay çok konuştum be
Amin amin. Eski kayıtlar için sıkıntı olacak abla. Biz fazladan ders verecez onlara öğrenene kadar. Ama her kurs aynı değil 2 dersin var öğrenirsen öğren deyip yollayacak çoğu.Asılında günlük hayatta kulanılan menervalardanda yeni sürenlerin Allah yardımcı olsun
Olmaz mı var var10 ocak cuma günüde grev varmı
Amann çivisi çıktı herşeyin. Sağlık sektörü bile zırt pırt grev yapacaksaCanları sıkılmışher ay aynı tarihlerde yapıyorlar istekleri için. 3 aydır falan bizde sıkıntıdayız sağlık raporu alacak kursiyerler kayıt için ayın 10 u son mesela alamıyorlar. Onlarda bilerek bu tarihi seçiyor bence
Kendi siyah renklerinin boyası çıkmıştır. Aldığın yer marka mi? Butik tarzı satıcıların iade alacağını sanmıyorum.Kızlar ya size bişey danışacağım.
Geçen bi kıyafet aldım. Şu sukuba mıdır nedir bi kumaş. Neyse siyah kıyafet, beyaz da Çizgiler vardı. 2 defa giyindim.
Sonra makinaya attım ama tek onu attım ki beyaz yerlere renk karışmasın başka kıyafetten diye.
Amaa beyazlar hep gri olmış. Bide pamuklanmış hep kıyafet özellikle pantolon.
Ucuz bişeyde değildi canım sıkıldı. Sizce aldığım yere götürmeli miyim. Götürürsm ne demeliyim
Marka değil hayır mahalle içinde butikKendi siyah renklerinin boyası çıkmıştır. Aldığın yer marka mi? Butik tarzı satıcıların iade alacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?