- 28 Ekim 2022
- 6.764
- 17.249
- 178
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.Ne zaman iş yapmasam böyle çarşaf çarşaf diziyorsun
Tiniminimavihanim tinnoşun gifini koyuyorum sana
Canım benim elbette ederiz Emin ellerdesin öyle düşün . Bebişlerinle neler yapacaksın onları düşün . Hatta yapabilirsen yaz , hem iyi gelir kafan dağılır. Allah a emanet ol tatlım benim sağlıkla kucağına al inşAllahTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz
Tinnoşum.Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Tinnoşum sen iyi ol ki kızların da iyi olsun. Allahın izniyle sağlıkla kolaylıkla kızlarına kavuşacaksın kuzenim ikizlerini 32. haftada doğurdu şimdi 3.5 yaşındalarTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Fırını biri temizliyordu geçen gördümÇıkardım buharlı makinayı , niyet ettim buharın gücü yettiği yere kadar temizlemeye
Bi katakulliye getirip eşimden yardım isteyecektim aslında ama işe gitti
İkizler genelde erken doğuyor inşallah kolaylıkla geçer sürecin sağlıkla da kucağına alırsın Allah yardımcınız olsun dualarım seninleTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Oturdum kaldım. İşim yokmuş gibi konuları okuyorumÇıkardım buharlı makinayı , niyet ettim buharın gücü yettiği yere kadar temizlemeye
Bi katakulliye getirip eşimden yardım isteyecektim aslında ama işe gitti
Fırın başka güne kalsınFırını biri temizliyordu geçen gördüm
Canimm benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımız sizlerle vaktinde sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eylesin Allah aminnnnTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Tinnoşum etmez miyiz kuzum hiç üzme kendini Rabbim ne zaman nefes verirse o zaman dünyaya gelecekler zaten ikizler daha erken doğuyor . Doğum olsa bile senin olduğun haftalarda doğup sağlıkla büyüyen çok yavru var. Hastanedesin acil bir durum olmayacak güvendesin yani inşallah en hayırlı vakitte gelsinlerTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Tinnoşum dualarımdasınTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Ahahah yok hani temizleniyormuş diye dedimOturdum kaldım. İşim yokmuş gibi konuları okuyorum
Fırın başka güne kalsın