• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🪆Yatakları süpürdüm topladım
🪆Odaları topladım kılıf değiştim
🪆Çamaşır katladım
🪆Topladığım yerleri yüksek ayarda süpürdüm

Kızım erken geldi başka bişey yapamıyorum şu an aptal gibi yüksek ayarda süpürdüğüm için bileğim çok ağrıyor ellerim titriyor sanki

Selamlar herkese🌸
Yazamadım bir süredir. Doğum iznine ayrıldım ama yeni gelen tam alışamadı ve yeni yıla girdiğimiz için iki gündür işe geliyorum 😟 bebeğimin suyu azalmış ve kan değerlerim çok düşük çıktı. Damardan takviye verilecek biraz modum düştü o yüzden. Annemin hastane işlerini halletmem lazım perşembe cuma onun için hastaneye gideceğim. Evde iş yapamıyorum, hepsi üst üste geldi sanki dokunsalar ağlayacak modda geziyorum🥹
Geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğinize en iyi gelecek olan sizsiniz. Bu zorluklar kolaylikla geçsin bebeğinize sağlıkla kavuşun insaallah🌸

🪆Çamaşır katladım

Kızım erken geldi başka bişey yapamıyorum şu an aptal gibi yüksek ayarda süpürdüğüm için bileğim çok ağrıyor ellerim titriyor sanki
Kolu çok yoruyor yüksek ayarda supurunce

Az daha buyusunler bir bir anlatacak bu kurtta 🤣🤣 annem kucuklugumden beri baba tarafımı kötüler ama mesafe koyamıyorum mesela 🤣🤣🤣
Benimde annem.eltilerinden çok şikayetçiydi ama.öyle böyle değil

Amcalara da atar tutardı
Ama büyüdük ve değişti dünya

Evet yengemin biri aman uzak olsun

Ama diğer yengem çok ama cok iyi amcam da öyle kuzenlerde öyle
Anneme diyorum bize hep kötü anlattın yaslanınca akli başına geldi diyor :KK70: :KK70: :KK70:

Abimlere falan kızardı oynayamazdı kuzenlerle 😄😄

Son düzenleme:
Selamlar herkese🌸
Yazamadım bir süredir. Doğum iznine ayrıldım ama yeni gelen tam alışamadı ve yeni yıla girdiğimiz için iki gündür işe geliyorum 😟 bebeğimin suyu azalmış ve kan değerlerim çok düşük çıktı. Damardan takviye verilecek biraz modum düştü o yüzden. Annemin hastane işlerini halletmem lazım perşembe cuma onun için hastaneye gideceğim. Evde iş yapamıyorum, hepsi üst üste geldi sanki dokunsalar ağlayacak modda geziyorum🥹

ZOr süreçtesin lütfen kendini işler yetişecek diye hırpalama ilerde bunun için pişman olursun dolunay.

Annenin ameliyat işleri vardı dimi Allah kolaylık versin.
Eve doğuma yakın yardımcı almaya çalış baya gider o temizlik.

Takviyeyi alacağın zaman niyet et oku şifa olsun bebeğine sana inşallah

🪆Çamaşır katladım

Bonus ya niye yapıyorsun kendine bunu 🙁

Kendine zarar ya 🙁 günlük süpürmeleri kızın yapsa olmaz mı ki ? En büyüğü kızındı demi ?

Yok canım en büyük erkek diğer ikisi kız.
13 yaşında anca bi oda süpürür.
Onlara da iş veriyorum da koca ev haftada 1 sıkı süpürülmesi lazım parça parça yapıyorum ben de

Selamlar herkese🌸
Cok geçmiş olsun

Inşallah sağlıkla bebegini kucağına alırsın

Annen icinde geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun zorunu kolaylaştırsın

Yok canım en büyük erkek diğer ikisi kız.
13 yaşında anca bi oda süpürür.
Onlara da iş veriyorum da koca ev haftada 1 sıkı süpürülmesi lazım parça parça yapıyorum ben de
Eşin yapsa diycem de , benimkini düşünüp diyemedim. Benimki olsa "kendini niye yıpratıyorsun ki her gün bi odayı süpürürsün " der bence 🤦🏼‍♀️

🪆Çamaşır katladım

Derdine noldu bonusum dikkat et kendine

Back