- 22 Kasım 2024
- 86
- 140
- 8
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Allah annene de sana da sifa versin. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok geçmiş olsun annende de sanada dolunay
Yavrunu sağlıcakla afiyetle kucağına almayı Rabbim nasip eylesin
Amin teşekkür ederimAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Geçmiş olsun. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğinize en iyi gelecek olan sizsiniz. Bu zorluklar kolaylikla geçsin bebeğinize sağlıkla kavuşun insaallahSelamlar herkese
Yazamadım bir süredir. Doğum iznine ayrıldım ama yeni gelen tam alışamadı ve yeni yıla girdiğimiz için iki gündür işe geliyorum bebeğimin suyu azalmış ve kan değerlerim çok düşük çıktı. Damardan takviye verilecek biraz modum düştü o yüzden. Annemin hastane işlerini halletmem lazım perşembe cuma onun için hastaneye gideceğim. Evde iş yapamıyorum, hepsi üst üste geldi sanki dokunsalar ağlayacak modda geziyorum
Kolu çok yoruyor yüksek ayarda supurunceYatakları süpürdüm topladım
Odaları topladım kılıf değiştim
Çamaşır katladım
Topladığım yerleri yüksek ayarda süpürdüm
Kızım erken geldi başka bişey yapamıyorum şu an aptal gibi yüksek ayarda süpürdüğüm için bileğim çok ağrıyor ellerim titriyor sanki
Benimde annem.eltilerinden çok şikayetçiydi ama.öyle böyle değilAz daha buyusunler bir bir anlatacak bu kurtta annem kucuklugumden beri baba tarafımı kötüler ama mesafe koyamıyorum mesela
Selamlar herkese
Yazamadım bir süredir. Doğum iznine ayrıldım ama yeni gelen tam alışamadı ve yeni yıla girdiğimiz için iki gündür işe geliyorum bebeğimin suyu azalmış ve kan değerlerim çok düşük çıktı. Damardan takviye verilecek biraz modum düştü o yüzden. Annemin hastane işlerini halletmem lazım perşembe cuma onun için hastaneye gideceğim. Evde iş yapamıyorum, hepsi üst üste geldi sanki dokunsalar ağlayacak modda geziyorum
Kolu çok yoruyor yüksek ayarda supurunce
Bonus ya niye yapıyorsun kendine bunuYatakları süpürdüm topladım
Çamaşır katladım
Kızım erken geldi başka bişey yapamıyorum şu an aptal gibi yüksek ayarda süpürdüğüm için bileğim çok ağrıyor ellerim titriyor sanki
Bonus ya niye yapıyorsun kendine bunu
Kendine zarar ya günlük süpürmeleri kızın yapsa olmaz mı ki ? En büyüğü kızındı demi ?ÇOk toz ya dün de süpürmedim ya hafta başı süpürim dedim mutfakla salonda yok. Daha dikkat etmeye çalışıcam
Kendine zarar ya günlük süpürmeleri kızın yapsa olmaz mı ki ? En büyüğü kızındı demi ?
Cok geçmiş olsunSelamlar herkese
Geçmiş olsunTeşekkür ederim boyun fıtığı var .
Çok ağrım uyuşma oluyor.
İş yapmakta zorlanıyorum
Fizik doktoruna gittim fizik tedavi yazdı
Eşin yapsa diycem de , benimkini düşünüp diyemedim. Benimki olsa "kendini niye yıpratıyorsun ki her gün bi odayı süpürürsün " der benceYok canım en büyük erkek diğer ikisi kız.
13 yaşında anca bi oda süpürür.
Onlara da iş veriyorum da koca ev haftada 1 sıkı süpürülmesi lazım parça parça yapıyorum ben de
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Derdine noldu bonusum dikkat et kendineYatakları süpürdüm topladım
Çamaşır katladım
Her türlü toz oluyor ya yıpratma kendiniÇOk toz ya dün de süpürmedim ya hafta başı süpürim dedim mutfakla salonda yok. Daha dikkat etmeye çalışıcam
Toz asla bitmiyor.. temizlik kadar nankör birsey yok şu hayattaHaftada bi kere yüksek süpüreyim diyorum tozdan usandık ama bu da kolumu perişan etti.