• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar ❤️

Yemeğe fırında cipsli tavuk yaptım bir de yayla çorbası. Mutfak toplu değil makineyi çalıştırdım da elde yıkanacaklar var.

İyi hissetmedim yattım biraz dua dinledim okudum Allah hepimize ferahlık versin.

Örgü öreyim iyi gelir diyorum onu da yapamıyorum.
Başladığım şeyi bugün 6.kez söktüm az önce. Büyük oluyor istediğim ölçüyü tutturamıyorum. 10 kere sayıyorum ilmekleri unutup bi daha...

Tekrar denicez ne yapalım her şeye kızıp küsüp gidemeyeceğimize göre yeniden deneyip yapıcaz.

İyi akşamlar ❤️

Yemeğe fırında cipsli tavuk yaptım bir de yayla çorbası. Mutfak toplu değil makineyi çalıştırdım da elde yıkanacaklar var.

İyi hissetmedim yattım biraz dua dinledim okudum Allah hepimize ferahlık versin.

Başladığım şeyi bugün 6.kez söktüm az önce. Büyük oluyor istediğim ölçüyü tutturamıyorum. 10 kere sayıyorum ilmekleri unutup bi daha...

Tekrar denicez ne yapalım her şeye kızıp küsüp gidemeyeceğimize göre yeniden deneyip yapıcaz.
Oy ipten de kaynaklı tutturamıyor olabilirsin, olsun kendini iyi hissedince tekrar denersin🥰 Sökünce bozuluyor bu tarz ipler senin ki de öyle mi?

Oy ipten de kaynaklı tutturamıyor olabilirsin, olsun kendini iyi hissedince tekrar denersin🥰 Sökünce bozuluyor bu tarz ipler senin ki de öyle mi?

Yok ya çok kullanışlı ipmiş ne böyle toz oluyor sökünce ne dolaşıp sökülmemezlik yapıyor.
Çok dalgınım kendimi veremedim bi türlü

İyi mi akşamlar :KK54:

Sil süpür yaptığımı söylemiş miydim.
Söylediysem yine söyliyim napim.

Yemek, bulaşık elde yıkadım bu akşam.
Makine temiz kalsın kahvaltıya misafir gelecek.
Arkadaşlarımla benim dolabım için içli köfte yapıcaz.
Hemen şöyle bi kahvaltı yapıp girişcez işe.
Ben de öğrenirim inşallah, hiç olmadı getir götür yaparım 😃
4 kişi olacaz.
2si yapıyor, biz diğer ikili seyirci 😣😃🫣👀

Neyse işte.
İçini hazırladım şimdi.
Çıktım mutfaktan.
Ev toplu, temiz.
Çay faslına anca geçiyorum.
Fıstık yicem yanında 🙃

Ahahahah tüm mü doldurdun. Minimumda mı yapıyon
1 lt doldurdum sanırım. Bazı yerlerde minimum bazılarında en yüksekte
Kanepede denedin mi bi parlıyor kanepe. Ama minimum da başla yavaş yavaş aç yakıyor kumaşı diyen olmuş arkada dene ya da benimkinde sorun olmadı orta ayarda yapıyorum valla mis
Evet canım koltuğu sildim. Çıkardı lekeleri ama sanırım bazı yerleri yaktım yanlışlıkla. Bi de izler kaldı.

Ohh ellerine saglık komşu olsak gelirdim :confused:
Ya ne güzel olurdu 😍
Eline sağlık ilknur şifa olsun inşallah
Sağol bonus😍
İyi akşamlar ❤️

Neyin var bonus bu aralar biraz durgunsun.
Bugün kitap siparişi verdim gaza gelip hayır hangi ara okuyacaksam 😀
Mutfağı toparladım
Çocuğu uyuttum
Çay mı kahvemi içsem onu düşünüyorum 🫠
Çay iç kahve hemen bitiyo😂
Mutfağı toplamam gerekiyor enerji gelmesini bekliyorum 🙄
Enerciiii 😂

İyi akşamlar ❤️

Bonusum bazen de bırakmak ya da ara vermek lazım sanki. Kafan dolu gibi zaten. Daha rahatlatıcı şeyler daha iyi olur sanki ❤️

Bebegim yeni uyudu simdi biraz okuma yapıp evi toparlayacagim🌸

Eklentiler

• 1000038307.jpg
    1000038307.jpg
    214 KB · Görüntüleme: 18
1 lt doldurdum sanırım. Bazı yerlerde minimum bazılarında en yüksekte

Evet canım koltuğu sildim. Çıkardı lekeleri ama sanırım bazı yerleri yaktım yanlışlıkla. Bi de izler kaldı.
Ben az yer yapacaksam ölçü kabıyla 1 kere koyuyorum. Dün 2 koydum bitmemişti daha. Maksimum yapınca çabuk bitiyor. Yaa kötü mü duruyor izler açık renk miydi koltuğun

Back