- 11 Nisan 2007
- 84.602
- 492.088
- 1.223
leke yapmadı inşBitirdim şükür, böyle saat hedefi koyunca sakarlığım tutuyor baharat kabı kırdım toz biber onu temizlemekten uğraştım bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leke yapmadı inşBitirdim şükür, böyle saat hedefi koyunca sakarlığım tutuyor baharat kabı kırdım toz biber onu temizlemekten uğraştım bir de
Halıya vs gelmedi allahtan zemine sadece leke yapmadı şükürleke yapmadı inş
Oy ipten de kaynaklı tutturamıyor olabilirsin, olsun kendini iyi hissedince tekrar denersin Sökünce bozuluyor bu tarz ipler senin ki de öyle mi?İyi akşamlar
Yemeğe fırında cipsli tavuk yaptım bir de yayla çorbası. Mutfak toplu değil makineyi çalıştırdım da elde yıkanacaklar var.
İyi hissetmedim yattım biraz dua dinledim okudum Allah hepimize ferahlık versin.
Örgü öreyim iyi gelir diyorum onu da yapamıyorum.
Başladığım şeyi bugün 6.kez söktüm az önce. Büyük oluyor istediğim ölçüyü tutturamıyorum. 10 kere sayıyorum ilmekleri unutup bi daha...
Tekrar denicez ne yapalım her şeye kızıp küsüp gidemeyeceğimize göre yeniden deneyip yapıcaz.
Oy ipten de kaynaklı tutturamıyor olabilirsin, olsun kendini iyi hissedince tekrar denersin Sökünce bozuluyor bu tarz ipler senin ki de öyle mi?
1 lt doldurdum sanırım. Bazı yerlerde minimum bazılarında en yüksekteAhahahah tüm mü doldurdun. Minimumda mı yapıyon
Evet canım koltuğu sildim. Çıkardı lekeleri ama sanırım bazı yerleri yaktım yanlışlıkla. Bi de izler kaldı.Kanepede denedin mi bi parlıyor kanepe. Ama minimum da başla yavaş yavaş aç yakıyor kumaşı diyen olmuş arkada dene ya da benimkinde sorun olmadı orta ayarda yapıyorum valla mis
Ya ne güzel olurduOhh ellerine saglık komşu olsak gelirdim
Sağol bonusEline sağlık ilknur şifa olsun inşallah
Neyin var bonus bu aralar biraz durgunsun.İyi akşamlar
Yemeğe fırında cipsli tavuk yaptım bir de yayla çorbası. Mutfak toplu değil makineyi çalıştırdım da elde yıkanacaklar var.
İyi hissetmedim yattım biraz dua dinledim okudum Allah hepimize ferahlık versin.
Başladığım şeyi bugün 6.kez söktüm az önce. Büyük oluyor istediğim ölçüyü tutturamıyorum. 10 kere sayıyorum ilmekleri unutup bi daha...
Tekrar denicez ne yapalım her şeye kızıp küsüp gidemeyeceğimize göre yeniden deneyip yapıcaz.
Çay iç kahve hemen bitiyoBugün kitap siparişi verdim gaza gelip hayır hangi ara okuyacaksam
Mutfağı toparladım
Çocuğu uyuttum
Çay mı kahvemi içsem onu düşünüyorum
EnerciiiiMutfağı toplamam gerekiyor enerji gelmesini bekliyorum
Çok mantıklı hiç bu açıdan düşünmemistimYa ne güzel olurdu
Sağol bonus
Neyin var bonus bu aralar biraz durgunsun.
Çay iç kahve hemen bitiyo
Enerciiii
Bonusum bazen de bırakmak ya da ara vermek lazım sanki. Kafan dolu gibi zaten. Daha rahatlatıcı şeyler daha iyi olur sankiİyi akşamlar
Bİ tık pahalı geldi alıcam bi fırsatta ben de yutub videolarını da dinliyorumBonus aylar önce hatırlar mısın inst. Tarih perisini önermiştin. Çok iyi geldi güzel anlatıyor sıkmadan kitaplarını da alicam inşallah.
Oluyor bazen insan takılıyor bir şeylereNeyin var bonus bu aralar biraz durgunsun.
Allahım İnşirah ferahlığı versin bonusumOluyor bazen insan takılıyor bir şeylere
Ben az yer yapacaksam ölçü kabıyla 1 kere koyuyorum. Dün 2 koydum bitmemişti daha. Maksimum yapınca çabuk bitiyor. Yaa kötü mü duruyor izler açık renk miydi koltuğun1 lt doldurdum sanırım. Bazı yerlerde minimum bazılarında en yüksekte
Evet canım koltuğu sildim. Çıkardı lekeleri ama sanırım bazı yerleri yaktım yanlışlıkla. Bi de izler kaldı.