- 13 Mart 2019
- 13.577
- 45.793
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tez vakitte maddi manevi bolluk ferahlık versin. Afiyetle kolaylıkla geçsin bu günlerin gönülümBu aralar iyi değilim..
Maddi manevi çok yorgunum..
Enerjim bitmiş gibi hissediyorum..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Zaruri olanları yapıyorum sadece..
Dün güzelce dinlendim hiç bir iş yapmadım..
Yattım uyudum kalktım..
Bu hafta her anlamda bereketli geçsin istiyorum, kendime iyi gelecek yine benim biliyorum...
Rabbim ferahlık versin canımBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Bu hafta her anlamda bereketli geçsin istiyorum, kendime iyi gelecek yine benim biliyorum...
Ben de aynıyım canım Rabbim ferahlık versin hepimizeBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Allahım ferahlık versin inşallah gönülcümBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Canım ya dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları , yalnız değilsin yani. Allahım İnşirah ferahlığı versin kalbine canımBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Canım ağladı diye dediğini yapsaydın bu defa her seferinde ağlardı istediğini yaptırmak için. Ben de çok üzülüyorum sonradan ama bazen başka türlü dinlemiyorlar sözümüzü.Sabah max 1 saatlik bir işim vardı kızımı ananesine bıraktım onu götüremezdim hem yürücem hem hava soğuk. Güzellikle anlattım açıkladım hemen gelcem vs. Yok ağlıyor bende gelcem. En az 10 dk anlattım ya olmayacağını, sonra onla başka yere gideceğimizi falan. En son sinirlendim böyle yaparsan akşam da gitmicez bak diye bu sefer daha çok ağladı.
Ay sabah sabah şimdi de içime dert oldu ağlattım diye
bende geliyom iş çok bugün yemekte yokEşim işe çocuklar da okula gittiler.Yatsam uyurum ama iş yapıcam
Allah yardımcın olsun canım. Gönlüne ferahlık versin inşallahBu aralar iyi değilim..
Kafam donuk dolu..
Hiç bir iş yapamıyorum..
Yattım uyudum kalktım..
Bende kalkıyorum is yapmaya metenin kahvaltısını yaptırdım biz sonra yapcaz. Kp gelşyomus köyden onla beraber yaparızEşim işe çocuklar da okula gittiler.Yatsam uyurum ama iş yapıcam