Vallahi süpersiniz teşvik edelim birbirimizi böyle böyle, yarın başlayacağım kitabı bile çıkardım sabah erken uyanırsam okur kalkarım diye
Hayır ben alıp okuyorum direkt telden falan değil. Uygulama mı o nedir?Binkitap kullanıyo musun?
AA tamam hatırladım geçen hafta gördüm bu siteyi daha, bir alıntı ararkenBinkitap kullanıyo musun?
Tansiyonum iyi öğlen bakmıştım da. Canım da sıkkın değil sanırımTansiyonun nasıl swet? Canın da sıkkın değilse havadandır
Baktım öğlen iyiydi ilknurTansiyonuna bi baksaydın keşke sweet benim genelde çıkınca böyle olur
Teşekkür ederim. 4 gündür falan iyiydi. Dün kızımı uyuturken biraz dalmışım gece 3 u buldu yatmam. Bugün yine kızı uyuturken dalmışımsweetgirlcandy geçmiş olsun uyku durumunu çözebildin mi o da etkileyebilir?
Yorgunluk uykusuzlukTeşekkür ederim. 4 gündür falan iyiydi. Dün kızımı uyuturken biraz dalmışım gece 3 u buldu yatmam. Bugün yine kızı uyuturken dalmışımdüzelen uykuyu bozdum geri
Bende ilacı kolay kolay almam da bazende ileriyi düşünüp içiyorum hemen başlangıcından belli oluyor ağrının şiddeti nasıl olacakYorgunluk uykusuzluko kadar iyi anlıyorum ki. Başım çok ağrıdığı zaman su içmeye abaniyorum ben iyi geliyor. İlaç kullanma taraftarı olmuyorum genelde
Orenda nın dedigi gibi suyu az içtiysende olabilir benim agrır cünkü az içinceBaktım öğlen iyiydi ilknur
Maşallah34 tane kete. 40 tane tavuklu börek yaptım buzluğa attım. Yarın misafir var hemde buzlukta stok iyi oluyor diye. Ama nasıl yoruldum ya sırtın ağrıyor
Video her şeyi özetlemiş .
Benimde öyle ağrır. Yani orta karar içtim insanlara göre az bana göre ortaOrenda nın dedigi gibi suyu az içtiysende olabilir benim agrır cünkü az içince
O zaman biraz daha iç otururkenBenimde öyle ağrır. Yani orta karar içtim insanlara göre az bana göre orta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?