Benimde canım duble Türk kahvesi istiyorİyi akşamlar
Yorgun savaşçı geldi içecek bir şey arıyor dinlenirken hüpletecek
Benimde canım soguk soguk biseyler icmek istiyoBenimde alengirli bir kahfe istedi canım
Bilemedim
Tansiyonun nasıl swet? Canın da sıkkın değilse havadandırAy dünden beri baş ağrısı azalıyor sonra geri biraz artıyor gibi. Gece yatarken ilaç almıştım bi daha da almayım dedim. Sinir oldum yaa. Regl oldum olamadım tam bi kaç gündür ilk kez böyle bir şey oldukahveye bende geliyorum
Ben senin yerine bu yoruma attımSsero tavuklu böreğine ketelere eline sağlık muhteşem attım say atamıyorum tavuklu böreği çok severim ben de
Tansiyonuna bi baksaydın keşke sweet benim genelde çıkınca böyle olurAy dünden beri baş ağrısı azalıyor sonra geri biraz artıyor gibi. Gece yatarken ilaç almıştım bi daha da almayım dedim. Sinir oldum yaa. Regl oldum olamadım tam bi kaç gündür ilk kez böyle bir şey oldukahveye bende geliyorum
Evwt seni etiketlicektim ama etiketliyemedimBu kurt sen misinBonus
aldım kabul ettim bonusumSodaya mandalina sıktım içtim.
Güzel bir türk kahvesi yapıyorum sayın hepinize
Yarın ve pazartesi misafirim var. Pasta, meyve, çerez vs hepsini ard arda kullancan. 1 taşla 7 kuş vurmuşum gibi hissediyorum
Bende başladım bir kitaba ama kaldı öyle şuan çok fena gaza geldm oğlan uyanmadan bir koşu gidip okuyayımGonulmeyvesi Ssero O _okyanus kızlar iyi akşamlar kitap okudunuz mu? Aha ben iki gün önce 80 sayfalık ince bir kitaba başlamıştım 20 sayfasını okumuştum. Kalan 60 sayfayı okuyup bitirdim. Okuyunca yazın siz de
Kahveyle çekirdek olur mu yavrum
Bak benimde okuyasım geldi gidiyorum okumayaGonulmeyvesi Ssero O _okyanus kızlar iyi akşamlar kitap okudunuz mu? Aha ben iki gün önce 80 sayfalık ince bir kitaba başlamıştım 20 sayfasını okumuştum. Kalan 60 sayfayı okuyup bitirdim. Okuyunca yazın siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?