Ferdi Tayfurun cenazesine denk geldim elim de kirliydi dinledim biraz.
Hatıran yeteri çok severdim garip hissettim.
Hayatta şöhreti tatmış bir insanFerdi Tayfurun cenazesine denk geldim elim de kirliydi dinledim biraz.
Bu konunun en üstünde takip et var ona bas gelir. Ama gelen bildirimin birine girmezsen bi daha gelmez girene kadarSelamün aleyküm herkese
Sitede güncelleme olmuş galiba bana bildirim falan da gelmiyor kendim bakıyorum gruplara nasıl düzeltecem bilmiyorum
Nasılsınız herkes iyi mi?
350 mi fidesimi bence ucuz ben trendyoldan baktım 1.500 tl mavi orkidelerEvet kuşkonmaz baya büyüdü
Benim.beyaz acıyor geçen sordum.mavi açan orkideyi 350 tl dediler
bende çok üzüldüm gençliğimin usta sanatçılarından çok severdim akşam kuran okudum ruhuna bağışladım, Allah rahmet eylesin, taksiratlarını affetsinFerdi Tayfurun cenazesine denk geldim elim de kirliydi dinledim biraz.
aleykum selam canım ,hoş geldin iyiyiz sen nasılsınSelamün aleyküm herkese
Sitede güncelleme olmuş galiba bana bildirim falan da gelmiyor kendim bakıyorum gruplara nasıl düzeltecem bilmiyorum
Nasılsınız herkes iyi mi?
Hoş buldum abla iyiyim Elhamdülillah sen nasılsınaleykum selam canım ,hoş geldin iyiyiz sen nasılsın
Takip ediyorum da sanırım ayarlarda bildirimler kısmı bloke olmuş falan yazıyordu onu düzeltemedimBu konunun en üstünde takip et var ona bas gelir. Ama gelen bildirimin birine girmezsen bi daha gelmez girene kadar
Hayatta şöhreti tatmış bir insan
Ama ölüncede bir grup var çıkıp yalaka yalaka konuşuyolar onlara sinir oluyorum hayatta bir gün yanında görünmemiş insan vay efendim şöyle dostum böyle dostum diye kendi reklamını yapıyolar
Hoşuma gidince değiştiresim geldiBunu gördüm bende hoş hoşuma gitti
profil resmini değiştirme sürekli mübarek
Komedi değil tahminimce
İzleme serom bende izlemeyeceğim
Ayy Allah seni iyi etsinAy uyku sersemi yanlış yazmışım
Oğlum var
Eline sağlık34 tane kete. 40 tane tavuklu börek yaptım buzluğa attım. Yarın misafir var hemde buzlukta stok iyi oluyor diye. Ama nasıl yoruldum ya sırtın ağrıyor
Geçmişi okuma fırsatım şimdi oldu da ,Gassali Kocalarınıza izletin bacimsular
Maşallah eline sağlık34 tane kete. 40 tane tavuklu börek yaptım buzluğa attım. Yarın misafir var hemde buzlukta stok iyi oluyor diye. Ama nasıl yoruldum ya sırtın ağrıyor
Cenazesi bizim burdaydı epey kalabalıkmış. Benim annem de çok dinlermiş gençliğinde Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunFerdi Tayfurun cenazesine denk geldim elim de kirliydi dinledim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?