tekrar geçmiş olsun efsercim Allah hepimize şifalar versinSabah çocukları gönderdikten sonra vurdum kafayı uyudum Burnumun şırıltısı en azından damla sistemini bıraktı boğazımda yumuşadı o testere hissi azalaldı şimdide yarım kalan işleri iki yatıp bir kalkıp yapıyorum bugünüme çok şükür
Alışkın olduğum bir şey zaten çalışma düzeni hep böyleydiBaşkaları girince çocukların Şirazeleri kayıyor zatenAllah yardımcın olsun canım. Ne zamana kadar sürecek haftada bir gelmesi. Bütün yük sana kaldı desene
Biz yöresel takıldık kuru biber kavurdumNe yapıyonuz kahvaltıya?
Çok ihtiyacı var toprağın yağmura kara Allah rahmetini esirgemesin ablamburda çok güzel yağmur yağıyo maşallah diyeyim
Biz akşam bahçeye geldik evi ılık bırakıyoruz yoksa ısınması zor oluyor yine de dondumNe güzel öksürük yoktu sabahtan beri bir kıçık takıldı
Bugün bahçedeyiz herkes bizde klasik haftasonuNe yapıyonuz kahvaltıya?
Bende herhalde böyle geçer dedim bu sabah gıçık gibi yapıştı boazıma inşallah artmazÇok ihtiyacı var toprağın yağmura kara Allah rahmetini esirgemesin ablam
Biz akşam bahçeye geldik evi ılık bırakıyoruz yoksa ısınması zor oluyor yine de dondum
Hafif bende de var öksürük efserim
Çorba yapicam bol ekşili karabiberliBende herhalde böyle geçer dedim bu sabah gıçık gibi yapıştı boazıma inşallah artmaz
Üştmeden bol bol temiz hava al çiğerlerine iyi gelir
Hiçbi şey canım istemeyince kek kahve ile açılışı yaptım. Bi saat sonra kahvaltı hazırlarım. Evde tek olunca ne yapacağımı bilemiyorumNe yapıyonuz kahvaltıya?
Az kaldı sen canın ne istiyosa onu yap zatenHiçbi şey canım istemeyince kek kahve ile açılışı yaptım. Bi saat sonra kahvaltı hazırlarım. Evde tek olunca ne yapacağımı bilemiyorum
Yaptım içitimde sana afiyet şifa olsun kuzum yinede dikkat et kendineÇorba yapicam bol ekşili karabiberli
Sende yapma valla hastayım ben evde kalayım siz gidin yada bu haftada herkes evinde kalsın dedim
Babam olur mu bahçeye gidilecek dedi demem o ki kendi kendimizin doktoru olalım efserim ❤