- 2 Ağustos 2013
- 35.004
- 105.997
Foto atayım arabada şimdi. Alçıdan bişeyler aldık boyadık onlarıAynen burası da yağmurlu. Hafta boyu devam edecekmiş. Ne boyaması yaptınız ?
4 tepsi pizza oldu herkesin seçtiği istediği istemediği şeyleri ayırınca. Kalanları da paketledim götürecekler :)))Ne yaptın peki canım
Sonra yerdiniz kız niye götürüyorlar ki4 tepsi pizza oldu herkesin seçtiği istediği istemediği şeyleri ayırınca. Kalanları da paketledim götürecekler :)))
Yok ya kalıyor sonra yazık oluyorSonra yerdiniz kız niye götürüyorlar ki
Ben bugün sabah iyi değildim acile gittim serum takıldı iğne yaptırdım biraz iyi geldi çok şükür canm, ilaç sprey falan yazdırdım inşallah düzelirim gece hiç yatamadım öksürüktenBonus nasıl oldu başın
Efser papatyamm mavibaloncuk MssPARE sizler nasıl oldunuz ağrılar sızılar geçiyor mu
Ben bugün sabah iyi değildim acile gittim serum takıldı iğne yaptırdım biraz iyi geldi çok şükür canm, ilaç sprey falan yazdırdım inşallah düzelirim gece hiç yatamadım öksürükten
Kendinize iyi bakın bu salgın hastalık geldi mi gitmiyor yeniliyor sanki
Ilık su içmeye çalışıyorum abla sağol, gündüz oturunca öksürük fazla yok ama uzaninca sanki boğulacak gibi öksürük tutuyorO öksürük biraz sürecek canım akıntı geçsede balgam zor temizleniyor bol su içmeye çalış
Geniz akıntısı geri gidiyor ondan çabuk geçer inşIlık su içmeye çalışıyorum abla sağol, gündüz oturunca öksürük fazla yok ama uzaninca sanki boğulacak gibi öksürük tutuyor
Gitmiyor valla yaa etrafım hep hasta maalesefBen bugün sabah iyi değildim acile gittim serum takıldı iğne yaptırdım biraz iyi geldi çok şükür canm, ilaç sprey falan yazdırdım inşallah düzelirim gece hiç yatamadım öksürükten
Kendinize iyi bakın bu salgın hastalık geldi mi gitmiyor yeniliyor sanki
Hiç sevmem yaaa vermek de istemem onun içinbaşkasına neden kitap vermeye çekiniyoruz çünkü kitap kapağına gazete muamelesi yapıyorlar katlıyorlar arkaya
Muhtemelen bir öğrenci okudu küçük ama benim için önemli ayrıntıydı
Başta öksürükle başlamadı sevindim tam iyi oldum derken öskürük başladı şekerciğimBonus nasıl oldu başın
Efser papatyamm mavibaloncuk MssPARE sizler nasıl oldunuz ağrılar sızılar geçiyor mu
Bonus nasıl oldu başın