Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok şükür canım. Sürünmüyorum ama ayakta da değilim 🙈 sen nasılsın 🥰
Kocam gitti malatyada işleri başladı yakın olduğu için haftalık gelecekmiş
çocuklar biraz değişti bu ara ergenlik artı babaanne dede etkiside var sanırım
Sağlığım yerinde şükür

21 30 da bismillah dedim kalktım 🥲
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım✅
Bazılarını da astım ✅
Mutfağa girdim✅
Sofrayı topladım ✅
Masayı çamaşır suyu cifle sildim ✅
Masa arkası duvarı da cifle sildim ✅
tezgah üstü bulaşıkları yerleştirdim ✅
bulaşık m. Kirlileri koydum ✅
kalan leğen balık tavası vs hepsini çamaşır suyu cifle yıkadım ✅
Yağdanlıkları çay tuz kavanozunu hepsini dışından yıkadım ✅
Lavabo içi cifledim ✅
Ocak tezgah güzelce sildim ✅
Dolapları üzerinden sildim ✅
Halıyı gırgırladım✅
Kenarları da ıslak mendille sildim ✅
Evi silmek için su hazırlamıştım ama bugün halim yok geri yerine koydum usulca🙄
Yarın erkenden kalkıcaz 🫡
Oğlumu uyutup çantasını yarınki kıyafetleri falan hazır etmem lazım 🫠

Aslında kendime şöyle kahveli resim çizmeli bi ortam hazırlamak istiyordum ama bakalım 🥲

Yaranamadığım kızım ama bonusum 🙁 o da 10 yaşında ne yapabilirim ki 🙁

Onun için dedim zaten limonsuzum gidemeyecek gibi kötü olduğunda gitme demek istedim.

Ona rağmen geldi diye çocuk düşünmez 100 çocuktan kaçı düşünür bilmem düşünen varsa da yoksunluk görmüştür.

Çok üzüldüm ya 🙁 Ben de üzülmesinler diye çok ağrımı sızımı belli etmemeye çalışıyorum.
Aslında benimki tam öyle değil. Bugün çok kavga etti kendi kendine benimle. Buaralar istediği şeyler olmayınca öfkelenip bağırıyor. Benim sınırımı zorluyor nereye kadar dayanırsam diye.

Kızın mı söyledi 🙁
Kızım tahliler iyi çıkmamış yigenim hala nedeysen bir acile git diyor (yigenime tahlil sonuçlarımı atım) kızıma bir türlü inandıraıyorum kızıma ağrım olduğumu abartın deyip duruyor onlar benim kendimi yerlere filan atmamı bekliyolar benim ses çıkmayıp ağrım var atık duramıyorum diyince inanmıyolar
Suç onun değil benim apatıs ağrısı çekerken ama ramazan aç kalılar şu dolmayıda üzerine koyayım öyle acile gideyim diyen benim onlar bu ağrı çekerken bunu yapıyorsa diğer ağrılar vırıs gelir tırıs gider der
Sana abla tavsiyesi ağrın sızın oldumu sakin onların yanında dolanma dile getir olmaz de kendini zorlama

Valla benim büyük banyodaki baya paslı paslı kötüydü değiştirecektim en son biraz önce yaptım parladı resmen 🤭
şekerçiğim bizde pas yok kireç var geçen sene eşim yanlızdı geldiğimde hiç abartisız çaydanlığın içi gibi öbek öbek musluklar kireç
Oluyor 🙁
Bu arada hiç ilgilenmedim çok fena banyolar 🙈

Ay anam öldüm bittim :ruh: Ahsen geç yattı bugün iş yemek derken vakit çabuk geçmiş 9 gibi onu yatırdım. 10 gibi geri kalktım dinlenecektim.

Mutfak toplu değildi orayı topladım elimde yıkadım bulaşıkları makine yok sanıyorum hala😂 sonra bi küçük dolap var mutfakta her şeyi oraya tepiyorum orayı düzenledim fazlalıkları attım. Tezgahı sildim, ayaklı raf var onu üstündekileri sildim, derin dondurucuyu, tv yi, plastik çekmece var onu sildim falan derken mutfaktan çıktım şükürler olsun.

Eşim şehir dışına gitmişti yastık ve battaniye götürmüştü onları yıkadım
Ahsenin çamaşırını serdim, alezini attım şimdi o yıkanıyor

Sonra çocuk odası önünden gözlerimi kapatarak geçiyordum ki yap artık şurayı dedim. Zaten dolap çekmece içlerini yapmıştım dün. Oyuncak dolabını boşaltıp çekmecelerini sildim geri ayırdım yerleştirdim.
Oynamadığı yaşına göre olmayan oyuncakları ayırdım birine vercem.
Masasını boyamış onu sildim. Toz aldım çıktım yarın süpürüp silcem artık geç olmuş. Perdesini de yarın yıkar miyim bilmedim. Evde durursam yaparım inşallah.

2 saattir yapıyorum yazdım bitti hemen 😂

Duş alıp yatcam inşallah

şekerçiğim bizde pas yok kireç var geçen sene eşim yanlızdı geldiğimde hiç abartisız çaydanlığın içi gibi öbek öbek musluklar kireç
Oluyor 🙁
Bu arada hiç ilgilenmedim çok fena banyolar 🙈
Bizde de önceki çıkan heralde havalandırmamış hiç banyoları nokta nokta pas şeklinde. Kireçte diplerinde var daha çok temizledim valla iyi oldu ya

Kocam gitti malatyada işleri başladı yakın olduğu için haftalık gelecekmiş
çocuklar biraz değişti bu ara ergenlik artı babaanne dede etkiside var sanırım
Sağlığım yerinde şükür
Başkaları girince çocukların Şirazeleri kayıyor zaten 🥲Allah yardımcın olsun canım. Ne zamana kadar sürecek haftada bir gelmesi. Bütün yük sana kaldı desene 🙁

Onun için dedim zaten limonsuzum gidemeyecek gibi kötü olduğunda gitme demek istedim.

Ona rağmen geldi diye çocuk düşünmez 100 çocuktan kaçı düşünür bilmem düşünen varsa da yoksunluk görmüştür.
Haklısın canım ama kurslara devam etmesi gerekiyor. Hem öğretmeni hem de psikiyatristi önemli diyor. Ben de ona faydalı olsun da diyorum 🤷🏼‍♀️

Haklısın canım ama kurslara devam etmesi gerekiyor. Hem öğretmeni hem de psikiyatristi önemli diyor. Ben de ona faydalı olsun da diyorum 🤷🏼‍♀️

Öyle sürekliliği varsa tabiki her zaman olacak şey değil sen gerçekten kötü olduğunda öncelik sensin demek istedim.

Günaydın ❤️
Mutlu haftasonları 🍂🍃

1000053643.jpg

Selamlar :KK54:
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.

İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde🤲🏼😕
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.

Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.

Ha bir de düştüm ☹️😑😃
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.

Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan ☺️

Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
çok geçmiş olsun canım ,dikkat et Allah şifa versin

Tez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benim 🤲🏻

Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin 🤲🏻
Ben de grip değilim ama sabahtan beri şiddetli kasık ağrısı çekiyorum. Yürümeye mecalim yok 🥲
geçmiş olsun canım ayaklarından üşütmüş olabilirsin kasık ağrısı yumurtalıkların üşütmesinden olabiliyo
sıcak tut kendini

X