- 1 Aralık 2021
- 12.536
- 42.595
- 34
Kocam gitti malatyada işleri başladı yakın olduğu için haftalık gelecekmişÇok şükür canım. Sürünmüyorum ama ayakta da değilimsen nasılsın
Yaranamadığım kızım ama bonusumo da 10 yaşında ne yapabilirim ki
Kızım tahliler iyi çıkmamış yigenim hala nedeysen bir acile git diyor (yigenime tahlil sonuçlarımı atım) kızıma bir türlü inandıraıyorum kızıma ağrım olduğumu abartın deyip duruyor onlar benim kendimi yerlere filan atmamı bekliyolar benim ses çıkmayıp ağrım var atık duramıyorum diyince inanmıyolarÇok üzüldüm yaBen de üzülmesinler diye çok ağrımı sızımı belli etmemeye çalışıyorum.
Aslında benimki tam öyle değil. Bugün çok kavga etti kendi kendine benimle. Buaralar istediği şeyler olmayınca öfkelenip bağırıyor. Benim sınırımı zorluyor nereye kadar dayanırsam diye.
Kızın mı söyledi
şekerçiğim bizde pas yok kireç var geçen sene eşim yanlızdı geldiğimde hiç abartisız çaydanlığın içi gibi öbek öbek musluklar kireçValla benim büyük banyodaki baya paslı paslı kötüydü değiştirecektim en son biraz önce yaptım parladı resmen
Bizde de önceki çıkan heralde havalandırmamış hiç banyoları nokta nokta pas şeklinde. Kireçte diplerinde var daha çok temizledim valla iyi oldu yaşekerçiğim bizde pas yok kireç var geçen sene eşim yanlızdı geldiğimde hiç abartisız çaydanlığın içi gibi öbek öbek musluklar kireç
Oluyor
Bu arada hiç ilgilenmedim çok fena banyolar
Başkaları girince çocukların Şirazeleri kayıyor zatenKocam gitti malatyada işleri başladı yakın olduğu için haftalık gelecekmiş
çocuklar biraz değişti bu ara ergenlik artı babaanne dede etkiside var sanırım
Sağlığım yerinde şükür
Haklısın canım ama kurslara devam etmesi gerekiyor. Hem öğretmeni hem de psikiyatristi önemli diyor. Ben de ona faydalı olsun da diyorumOnun için dedim zaten limonsuzum gidemeyecek gibi kötü olduğunda gitme demek istedim.
Ona rağmen geldi diye çocuk düşünmez 100 çocuktan kaçı düşünür bilmem düşünen varsa da yoksunluk görmüştür.
Hoşbuldum canım.Hoş geldin canım
Haklısın canım ama kurslara devam etmesi gerekiyor. Hem öğretmeni hem de psikiyatristi önemli diyor. Ben de ona faydalı olsun da diyorum
geçmiş olsun parecim bu sene hastalıklarda bi değişik 15 gün oldu bir sürü ilaç içitm hala tam olarak geçmedi tekrarlıyomu nedir bilmiyorumGaliba ben hastalanacam bi üşüme geliyor bi yanma
Hiç halim yok heryerim dökülüyor
günaydın hayırlı sabahlar
çok geçmiş olsun canım ,dikkat et Allah şifa versinSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
geçmiş olsun canım ayaklarından üşütmüş olabilirsin kasık ağrısı yumurtalıkların üşütmesinden olabiliyoTez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benim
Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de grip değilim ama sabahtan beri şiddetli kasık ağrısı çekiyorum. Yürümeye mecalim yok