- 2 Ağustos 2013
- 35.010
- 106.022
gözlerim acayip doldu bazen insan ne diyeceğini ne söyleceğini bilemiyor
Ay tüylerim diken diken oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey yapmadım eşime dedim bizi dışarı cıkar dışarı çıktık yemek yedik markete gittik gezdik dolaştık bişeyler aldık eve geldik simdi enerjim yerindrSana bol enerji gönderiyorum
Bende işleri yarıladım
İyi bari bişey kaçmamış şükür tik de geçer inşallah çabuk
Bizim burda da inanılmaz sis var sabah görünce şok olmuştumTeşekkürler efserim
Girip çıkıp sıcak bur şeyler içiyorum
Tavuk çorbası yaptım
Limonlu tüketeyim oyke şişli ki dışarısı göz gözü görmüyor ve çok soğuk
Yağış olmayınca her yer mikrrop temizlenmedi hava haatalık havası
Herkes dikkat etsin şimdiki grip bir ayrı
Benimkide 9 yaşında büyük olan. Ne kadar gıcık hareket varsa hepsi bunda. Ne söz dinliyo ne laftan anlıyo kardeşine neler cektiriyo eve gelir gelmezYaranamadığım kızım ama bonusum o da 10 yaşında ne yapabilirim ki
Çok üzüldüm ya Ben de üzülmesinler diye çok ağrımı sızımı belli etmemeye çalışıyorum.Ağrıdığını ve yapamamadığını ona abartıda olsa hissetir bak ben çok pişmanım
Şimdi nazda yapsam inanmıyolar
Gecen sene 4 gün hastanede kaldım bademçik yüzünden yanımızda eşimde yoktu
Ağrım olduğu büyük kız hastaneye yatana kadar inanmadı
Kızın mı söylediHalen o halimle sen çok nazlandın dedi bana
Benim kız da sinirini hep kardeşinden çıkarıyor her gün yeni bişeyleri çıkmaya başladı. Sinirlenince bağırıp çağırıyor, ondan sonra da gelip sarılıp özür diliyor. Kırılsam da affediyorum ne yapayımBenimkide 9 yaşında büyük olan. Ne kadar gıcık hareket varsa hepsi bunda. Ne söz dinliyo ne laftan anlıyo kardeşine neler cektiriyo eve gelir gelmez
Ya inan kardeşi yüzünden bisey demeyim kin duymasın diyorum. Bugun dışardayken cocuk elini ardanın agzına sokmus artık şakalaşırken mi yanlıslıkla mı neyse yüzüne tükürmüs ya cocugun yüzü tükürük icinde babası o kadar sinirlendi ki bunlara biseyler alacaktı sadece meteye aldı ardaya almadı daha senin yaptıklarını affetmicem diye. Eve gelir okuldan kardeşi yanından gecerken çelme takar düşürür çocuk yerde yatar üstüne basıp gecer. Olur da mete bi kere vursun arda meteye on kere vurur. Bişey olmadan büyüttseydim kendini koruyacak yaşa gelsinde biBenim kız da sinirini hep kardeşinden çıkarıyor her gün yeni bişeyleri çıkmaya başladı. Sinirlenince bağırıp çağırıyor, ondan sonra da gelip sarılıp özür diliyor. Kırılsam da affediyorum ne yapayım
Yaş farkı ne kadar ki biraz fazla geldi yaptıklarıYa inan kardeşi yüzünden bisey demeyim kin duymasın diyorum. Bugun dışardayken cocuk elini ardanın agzına sokmus artık şakalaşırken mi yanlıslıkla mı neyse yüzüne tükürmüs ya cocugun yüzü tükürük icinde babası o kadar sinirlendi ki bunlara biseyler alacaktı sadece meteye aldı ardaya almadı daha senin yaptıklarını affetmicem diye. Eve gelir okuldan kardeşi yanından gecerken çelme takar düşürür çocuk yerde yatar üstüne basıp gecer. Olur da mete bi kere vursun arda meteye on kere vurur. Bişey olmadan büyüttseydim kendini koruyacak yaşa gelsinde bi
Çok geçmiş olsun canımSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
Geçmiş olsun canımSağolun, aman dikkat edin kendinize her tarafım ağrıyor benim
İyi olur vallasirkeli suyla sileyim topiği nazar mı değdi herkes hastalanmış
5 yaş varYaş farkı ne kadar ki biraz fazla geldi yaptıkları
Nasılsınİyi olur valla
Kıyamam ya neler çekiyor Nane nin dediği gibi biraz fazla geldi bana da canım.Böyle sürekli canını yakıp belki de bilerek zarar veriyorsa tehlikeli olabilir.Bi pedagoga götürdünüz mü hiç ?Ya inan kardeşi yüzünden bisey demeyim kin duymasın diyorum. Bugun dışardayken cocuk elini ardanın agzına sokmus artık şakalaşırken mi yanlıslıkla mı neyse yüzüne tükürmüs ya cocugun yüzü tükürük icinde babası o kadar sinirlendi ki bunlara biseyler alacaktı sadece meteye aldı ardaya almadı daha senin yaptıklarını affetmicem diye. Eve gelir okuldan kardeşi yanından gecerken çelme takar düşürür çocuk yerde yatar üstüne basıp gecer. Olur da mete bi kere vursun arda meteye on kere vurur. Bişey olmadan büyüttseydim kendini koruyacak yaşa gelsinde bi
Çok şükür canım. Sürünmüyorum ama ayakta da değilim sen nasılsınNasılsın
Akşam maratonuna çıkıyorum yarım saat hadi gel gidelimNasılsın
Farkta baya varmış geçici bir durumdur inşallah5 yaş var
Evet gittik yazın genel olarak aksi bi çocuk laftan anlamaz biseyi yapma dersin inadına yapar. Dışarda da bi cocuk kardeşine zarar verse sinirinden çatlar meteye öyle yapamaz diye ama kendi en büyük zararı veriyo.Kıyamam ya neler çekiyor Nane nin dediği gibi biraz fazla geldi bana da canım.Böyle sürekli canını yakıp belki de bilerek zarar veriyorsa tehlikeli olabilir.Bi pedagoga götürdünüz mü hiç ?
İnşallahFarkta baya varmış geçici bir durumdur inşallah