Ne biliyim bonusum acıdan aklım durdu. benim gocagarı kocam diyince yaptımHee gocagarılıktan bi habersin belli üşütmeye ayaklardan çekecen sıcaklığı
O zaman yatmadan önce de koyayım da şifa olur inşAllah.Kısa süreli koymayla bişey olmaz da en iyisi ayaklar hatta çok eskiden sıcak su dolu kovaya koyarlarmış ayakları
Bilmiyorum ki canım. Geçen ay da 3 gün buna benzer ağrı olmuştu. Dün reglim bitti bugün şiddetli ağrıyla uyandım neden bilmiyorumCanım çok geçmiş olsun. üşüttün mü acaba?
Üşüyünce benimde kasıklarım ağrır. Sıcak tut ayaklarını. Kalın çorap patik giy.
Sağol canım Allah razı olsunAmin inşallah canm sağol güzel dileklerin için
Sana da geçmiş olsun niye ağrıyor acaba sıcak tutmak iyi ama çok sıcakta zarar vermesin
Sağol canım benim
Benim için mi çektin , ağlarım amaLimonsuzzcay
Senin için yoğun pas lekesi çıkardım çektim eşim evde yokkenalet kutusunu döktüm aletlerini yıkadım kutusu banyoda beni bekliyor yıkıyacam yerleştireceğim
İngiliz anahtarının biri paslıydı (adı yanlışsada bilmiyorum artık)
Önce döktüm gittim bulaşık makinesini boşalttım bulaşık sepetini boşaltım bu süre içinde beklettim bezle zorlamadan ovdum az bir şey kalmıştı tekrar biraz daha döküp bekllettim gittim bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım yine bu sürede bekledi bezle ovdum daha iyi çıkmıştı yanı yoğun lekelerde bir iki denemede çıkarıyor sonuçta pas lekesi yoğun bu mavi şişe
Eki Görüntüle 3523804
Eki Görüntüle 3523805
Bence bir iki deneme yapBenim için mi çektin , ağlarım ama
Bebişim demek ki ağtın varken yapmayacaksın yaranan öyle yaranıyo inanKızımı kursa getirdim. Ağrım var ama ne yapayım zorla kalktım. Ben bu kadar uğraşmama rağmen yine de yaranamıyorum ya ona yanarım
valla kendini yere atan kadınlardan olacaksınBebişim demek ki ağtın varken yapmayacaksın yaranan öyle yaranıyo inan
Valla benim büyük banyodaki baya paslı paslı kötüydü değiştirecektim en son biraz önce yaptım parladı resmenBence bir iki deneme yap
Benim musluklarda yoktu anahtarı görünce deneyeyim dedim
Yaranamadığım kızım ama bonusumBebişim demek ki ağtın varken yapmayacaksın yaranan öyle yaranıyo inan
Ağrıdığını ve yapamamadığını ona abartıda olsa hissetir bak ben çok pişmanımYaranamadığım kızım ama bonusumo da 10 yaşında ne yapabilirim ki
Çok etkilendimgözlerim acayip doldu bazen insan ne diyeceğini ne söyleceğini bilemiyor
Aynen o gencecik çocuklar şehit oldular ateş düştüğü yeri yaktı yakmata devam ediyor rabbim ailelerine sabır versinÇok etkilendim
Ayeti kerime var ya onu yaşamışlar resmen
"ALLAH yolunda ölenlere ölü demeyin bilakis onlar diridir fakat siz anlayamazsınız"