Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tez zamanda hayırlısıyla nasip olur inşAllah canım benim

Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de grip değilim ama sabahtan beri şiddetli kasık ağrısı çekiyorum. Yürümeye mecalim yok
Amin inşallah canm sağol güzel dileklerin için
Sana da geçmiş olsun niye ağrıyor acaba sıcak tutmak iyi ama çok sıcakta zarar vermesin

Annem yanımda sıcak çorba yapıyor sağolsun yoksa kolumu kaldıracak halim yok
Ayy bu gripte geçmek bilmiyor annemin bitip tazeliyor gribi ondan bana geçti galiba
çok geçmiş olsun

buara yine herkes hasta. sağım solum benim de öyle. aman buaralar hasta olmayım, evden çalışacak kadar rahat ortamım yok bu sıralar , o yüzden hasta olmayım ya

Bulaşıkları yıkadım
Tost makinesini silip kaldırdım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağın halısını topladım, balkona silkeledim
Mutfağı süpürdüm, sildim, halısını serdim
Nevresimi makineye attım yıkanıyor
Antrenin halıları süpürdüm topladım yıkamaya vercem
Antreyi süpürdüm, sildim
Vestiyerin aynasını sildim
Yatak odasının halılarını da yıkamaya vercem onları topladım altlarını süpürüp sildim

Oturma odası nanay, çocuk odası da öyle. Aman vallahi bıktım ya sürekli topla dur.
Oturma odasının halısını da yıkamaya versem diyorum bakalım verirsem perdesini yıkarım bugün.

çok geçmiş olsun

buara yine herkes hasta. sağım solum benim de öyle. aman buaralar hasta olmayım, evden çalışacak kadar rahat ortamım yok bu sıralar , o yüzden hasta olmayım ya
Sağolun, aman dikkat edin kendinize her tarafım ağrıyor benim

Çok geçmiş olsun
Kızlar hiç bi işe elimi sürmedim daha
Benim günüm de o kadar cabuk geçti ki eşimde öglen eve geldi yemege son iş günü zaten bakalım bizi neler bekliyo.
Metede dünden beri burnuna bisey kaçmış gibi çekip çekip duruyo hiv bisey yok sürekli yapıyo korktum doktora götürdüm tik yapmış kendine dedi insallah cabuk geçer. Yemegim yok yapasımda yok

Sana bol enerji gönderiyorum
Bende işleri yarıladım
İyi bari bişey kaçmamış şükür tik de geçer inşallah çabuk

Aman parem deme kendini sıcak tut geçmiş olsun canım
Teşekkürler efserim

Girip çıkıp sıcak bur şeyler içiyorum
Tavuk çorbası yaptım

Limonlu tüketeyim oyke şişli ki dışarısı göz gözü görmüyor ve çok soğuk

Yağış olmayınca her yer mikrrop temizlenmedi hava haatalık havası

Herkes dikkat etsin şimdiki grip bir ayrı

Acı yiyebiliyorsan biberde at şifa olsun pariş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…