Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar moralim bozuldu ki mesajlarınıza bile gülemedim. Kendimi de salak gibi hissediyorum nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye. Aslında yanlışlık da değildi, camları silmek için beze ihtiyacım vardı ve aynı marka olduğu için cam bezleri de güzeldir diye düşünmüştüm. Yorumları da çok güzeldi.
Aynalarda denedim ve hep su lekesi bıraktı. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki hiç enerjim kalmadı 🙁😔
Ay boşver limonsuz canın sağolsun nolacak sanki. Ben sana pella yollarım istersen kız valla

O kadar moralim bozuldu ki mesajlarınıza bile gülemedim. Kendimi de salak gibi hissediyorum nasıl böyle bi yanlışlık yaptım diye. Aslında yanlışlık da değildi, camları silmek için beze ihtiyacım vardı ve aynı marka olduğu için cam bezleri de güzeldir diye düşünmüştüm. Yorumları da çok güzeldi.
Aynalarda denedim ve hep su lekesi bıraktı. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki hiç enerjim kalmadı 🙁😔
Kız canına kurban olsun ne sıkıyosun asma o güzel yüzünü olur olmaz vardır bir hayır olanda olmayanda:KK19:

Ahahahaah mantıklı 😂😂😂 eşim şehir dışına gidecek ahsen uyurken kitap oku dedi babasına da yat dedi ortaya yattı ahsen. Benimki kafayı koyar koymaz horlamaya başladı ulen bide uyuyamıyorum der😂😂😂 dedim kalk telefonun çalıp duruyor (uydurma) 😂😂
Benimki de hep sabah kalkıyo uyuyamadım hic diyo gece horlayan bendim sanki😂
Kız boşver rahatça döner kes
Ahahah ay kankam meteyi uyuturken oynadım yeter. Onla oynamaktan ne buraya ne baska biseyr bakıyorum

Limonsuzzcay Limonsuzzcay gelde boşver herşeyi şu hasta bacımsuya küüüdüğü tarafından doldurumayan çayını dök bol limonlu olsun
1734549654586.jpeg

Buyur bacım şifa olsun ❤️

Ağlıycam sinirimden efser öyle bi haldeyim. Salaklığıma doymayayım. Biri güzel çıksaydı bari gam yemezdim. Hepsi kötü çıktı.
Boşver kuzum yer bezi yaparsın balkonun kenarını filan silersin çokta sinirini bozuyorsa atamıyorsan ver merdivenleri temizleyene gözünün önünden kalksın

Canım benim sen gül diye yazdık dalgın olursun yanlışlık olur dünyanın sonu mu?

Bu negatifliğinin başka bir sebebi varsa dinlerim seni limonsuzum.

İnsani şeyler yaptığımızda bu kadar yüklenirsek kendimize ne geçicek elimize?

Samimiyetine dayanarak yazıyorum içine tükürdüğüm iki şişe deterjan varsın iyi çıkmasın bi daha almazsın senden kıymetli mi? Asla değil velevki pahalı bile olsa.

Sen kendine bunu yaparsan bi başkası napar? Bu fırsatı boşluğu sakın verme.

Lütfen daha fazla üzme kendini toparlan seviliyorsun ❤️

Boşver kuzum yer bezi yaparsın balkonun kenarını filan silersin çokta sinirini bozuyorsa atamıyorsan ver merdivenleri temizleyene gözünün önünden kalksın
Efserim ilk defa internetten aldım bi de çok hevesliydim kursağımda kaldı resmen . Bi de eşime de mahcup oldum çok övmüştüm de aldık .

Efserim ilk defa internetten aldım bi de çok hevesliydim kursağımda kaldı resmen . Bi de eşime de mahcup oldum çok övmüştüm de aldık .
Yapma bunu sakın yapma şu an yaptığından da dön. Yanılma payını sen kendine vermiyosun ki ne mahcubiyeti limonsuz? Denim dedin aldın iyi çıkmadı binlerce insanın yaşadığı sallamadığı bir durum.
Bunu eşine belli edersen lafını da sokar moralini de bozar.

Beklediğim gibi çıkmadı de gitsin.

O hiç mi bunu yaşamadı hiç ilk aldığı tavsiye aldığı bir şey olmadı?

Hepimizin başına bunlar gelir çok överler olmaz bizde durmaz abartıldığı gibi değildir yada herneyse uygun değildir canını sıkma bitanem kimseye mahcup olduğunda yok kendini baskı altında bu kadar tutma
Hiç birşey yapamasamdan dök balkonu yıka günlük lavoboları ov gitsin değermi göz yaşına

Canım benim sen gül diye yazdık dalgın olursun yanlışlık olur dünyanın sonu mu?

Bu negatifliğinin başka bir sebebi varsa dinlerim seni limonsuzum.

İnsani şeyler yaptığımızda bu kadar yüklenirsek kendimize ne geçicek elimize?

Samimiyetine dayanarak yazıyorum içine tükürdüğüm iki şişe deterjan varsın iyi çıkmasın bi daha almazsın senden kıymetli mi? Asla değil velevki pahalı bile olsa.

Sen kendine bunu yaparsan bi başkası napar? Bu fırsatı boşluğu sakın verme.

Lütfen daha fazla üzme kendini toparlan seviliyorsun ❤️
İşte bu mesajın gerçekten ağlattı 🥺
Biraz düşündüm ve haklı olabilirsin. Son zamanlarda kendimi yetersiz hissettiğimi farkettim, hem çocuklar hem evle alakalı. Belki de bu yüzden çok beklentiye girip olmayınca bu kadar üzüldüm bilemiyorum 🙁
Yarına toparlarım kendimi. İyi ki varsınız ben de sizi çok seviyorum 🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İşte bu mesajın gerçekten ağlattı 🥺
Biraz düşündüm ve haklı olabilirsin. Son zamanlarda kendimi yetersiz hissettiğimi farkettim, hem çocuklar hem evle alakalı. Belki de bu yüzden çok beklentiye girip olmayınca bu kadar üzüldüm bilemiyorum 🙁
Yarına toparlarım kendimi. İyi ki varsınız ben de sizi çok seviyorum 🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kim dört dörtlük guzum benim evi ve çocukları kusursuz idare edicez diye yaratılmadık gücümüz kadar yapıcaz.

Allahın yüklemediğini biz niye yükleyelim? Başkasına niye al yükle diye izin verelim?

Yapma bunu sakın yapma şu an yaptığından da dön. Yanılma payını sen kendine vermiyosun ki ne mahcubiyeti limonsuz? Denim dedin aldın iyi çıkmadı binlerce insanın yaşadığı sallamadığı bir durum.
Bunu eşine belli edersen lafını da sokar moralini de bozar.

Beklediğim gibi çıkmadı de gitsin.

O hiç mi bunu yaşamadı hiç ilk aldığı tavsiye aldığı bir şey olmadı?

Hepimizin başına bunlar gelir çok överler olmaz bizde durmaz abartıldığı gibi değildir yada herneyse uygun değildir canını sıkma bitanem kimseye mahcup olduğunda yok kendini baskı altında bu kadar tutma
Hiç birşey yapamasamdan dök balkonu yıka günlük lavoboları ov gitsin değermi göz yaşına
Doğru diyorsunuz 🙁 Eşime de bişey demiyim artık. Ben de düşünmemeye çalışayım. Olmadı dediğiniz gibi siler siler yıpratırım elimden çıkmış olur 🥲Size yazmasam düşünüp dururdum ❤️❤️❤️

X