- 1 Aralık 2021
- 12.651
- 43.066
- 34
Eşim Malatya da çalışıyor o söyledi biz bugün buz tuttuk aşırı ayaz vardıKapalı ama çok soğuk değil arada ayağmur yağıyordu bugün bizde gittiğimiz yerde terledik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim Malatya da çalışıyor o söyledi biz bugün buz tuttuk aşırı ayaz vardıKapalı ama çok soğuk değil arada ayağmur yağıyordu bugün bizde gittiğimiz yerde terledik
İçinden bi alıntı denk geldi çok hoşuma gitti. Bugün sipariş verdim de. Sanki tam kayıpların ardından okumalık gibi.Ssero Okumadım canım sen mi aldın?
İçinden bi alıntı denk geldi çok hoşuma gitti. Bugün sipariş verdim de. Sanki tam kayıpların ardından okumalık gibi.
MssPARE aklımdasın kuzum fırsatın olunca yaz merak ettik ve üzüldük.
İnsallah kötü bisey olmamıştırParem bugün bir aile oturmasına gidecek diye hevesliydi konuştuk espirisini yaptık onun adına mutlu olduk sürekli hastane ev ev hastane bir değişiklilik olur dedik sanırım bir şey olmuş gidemememiş
Teşekkür ederim
Maşallah kız sanaİyi geceler herkese,
Ben eve 7 gibi geldim eşim geç gelecekti markete falan gittim, lahana aldım yaprakla birlikte sararım diye
Onu haşladım sarma içi, aldıklarımı yerleştirdim.
Makinede temiz çamaşır vardı onları serdim yenisini attım
Sarmaya oturdum aha bitti mutfağı toparladım yazıyorum.
Yavaş sarmasam daha iyi olacak evlenmeden önce annemle ikimiz sarardık, uzakta olmak ne zormuş yahu
İyi geceler hepinize, spoiler de sarma var dikkat
Ne güzel sarmışsın eline sağlıkİyi geceler herkese,
Ben eve 7 gibi geldim eşim geç gelecekti markete falan gittim, lahana aldım yaprakla birlikte sararım diye
Onu haşladım sarma içi, aldıklarımı yerleştirdim.
Makinede temiz çamaşır vardı onları serdim yenisini attım
Sarmaya oturdum aha bitti mutfağı toparladım yazıyorum.
Yavaş sarmasam daha iyi olacak evlenmeden önce annemle ikimiz sarardık, uzakta olmak ne zormuş yahu
İyi geceler hepinize, spoiler de sarma var dikkat