Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başakımAhahah eşimle ben başak burcuyuz başak burcuna neler deniliyo o yüzden çokta şey değiliz
Hahaha nerden buluyosun bonus bunları ya
Mete de öyle her seye aglıyo
Az yiyince mi öyle sanıyomus cok yiyince ne sanıyo acaba bende akşamları ölcülü yiyorum günlerce hafta sonu bosa gidiyo neyse yarın bi detoks yapamda vücut noluyo desin
Köydeki eve gönderdim pazar günüde oturma odasındaki köşe koltuğu göndercem metişime oda yapcam abisinin yanından alıyımKız lazım olanları atmasaydın
Başak özelliklerinş taşıyo musunBen de başakım
Eşim de balık
Balık ve başak muhabbeti duyunca dayanamadım.
Yoksa burçtan konuşasım yok yani
Eki Görüntüle 3519856
Çiçek severler hele bakın benim yavruşlara
Telgraf çiçeğim yeni geldi. Önce o iki büyük yaprak vardı. Birkaç gün önce küçükler çıktı anam bir sevindim kii
Malum çiçeklerle aramda husumet var.
Pembe olacak de mi.
Lütfen olsun çünkü.
Arkadaki de evimin tek çiçeğiydi, maşallah o yaşıyor kendi halinde
Köye gidince pişman olup geri getirirsenKöydeki eve gönderdim pazar günüde oturma odasındaki köşe koltuğu göndercem metişime oda yapcam abisinin yanından alıyım
Başak özelliklerinş taşıyo musun
Pembe çizgili yapraklar çok hoşuma gidiyor, çok harika bişey.Çok arsız denen çiçekler telgraflar hiç bişey olmaz su çok dökme yeter.
Bu pembenin çiçeği beyaz açıyor
Köyden begenip getirdiklerim vardı niye getirmisim diyip geri gönderdimKöye gidince pişman olup geri getirirsen
Yapmışlığım vardır
Tam bir başakım
Başaklar hakkında söylenen iyi/kötü her şey mevcut
Bugün Bizim evde böyle şeyler yaşanabilir
Tansiyonun mu düşüyor ölçüyor musun?başım dönüyor sonra kalkıp toplıcam inşallah
Dolaba koyuyo musunz ilaç benim hepsi antredeki dolapta duruyoMutfak toplu ️
BUzdolabını kapağındaki rafları sildim düzenledim. Bir sürü ilaç attım
Seninki doğru canım benim yerim yok nereye koyayım bilmiyorum aslında tümden çıkarsam iyi olacakDolaba koyuyo musunz ilaç benim hepsi antredeki dolapta duruyo
selam hanımlar
umarım herkes iyidir.
ben zaten 11'den sonra işe geldim, direksiyon eğitim olduğu için sabah direkt oraya gittim
yatak topla
çöp at
kahve ve direkt gittim.
akşama yemeğim var, biraz işle ilgili çalışırım ve erken uyurum max 11. buaralar 12-1 hep. çok zor oluyor, aksi durumda.
akşam yemeğim var
dün akşam ütüyü fe yaptım
çamaşır toplarım
pazar eşim yapar, yerleştir
iş planım da böyle gibi bakalım
ben de dolaba koyuyorum vallaDolaba koyuyo musunz ilaç benim hepsi antredeki dolapta duruyo
Kapalı bi kutu icinde yatak odasındaki dolapta bile durabilir aslındaSeninki doğru canım benim yerim yok nereye koyayım bilmiyorum aslında tümden çıkarsam iyi olacak
Ben hic koymuyorum serin bi yerde olsa yeterli diye düsündügümden direk günes ışığıda almıyoben de dolaba koyuyorum valla
benım ev cok kucuk, mutfak ve salon ıc ıce. koyabılecegım tek bır dolap var o da fırına, ocaga cok yakın. serın yer yok yanı cıddı anlamda. o yuzden de dolap mecbur secenek oluyor aslındaKapalı bi kutu icinde yatak odasındaki dolapta bile durabilir aslında
Kremler buzdolabımda benim kalanlar ecza kutumdaDolaba koyuyo musunz ilaç benim hepsi antredeki dolapta duruyo