Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ögleden sonra çocukları parka götürdü oh dedim rahatca otururum mete akülü arabayla kapıdan cıkarken hep bi ileri bi geri yapa yapa cıkıyo kapıya degmemek icin geriye almış hızlıca basınca merdivenlerden yuvarlanmıs arabasıyla beraber. Allahtan önce 4 merdiven var sonrasında büyük merdiven var. Ama rengi bembeyaz olmuş nasıl korkmuş. Eşimde korkmuş boynu bükülmüş düşerken ben boynunu kırdı sandım dedi. Çok şükür bişeyi yok alnında biraz şişlik morluk dışında. Şimdi dedelerine anlattı arayıp uyumadan önce yavrum benim
Evi havalandırdım Yatakları topladım Bulaşık makinesini boşalttım Kahvaltı hazırladım yedik Mutfagı topladım Bi kere daha evi topladım Makineye çamaşır attım Metennin odasını 3 kere topladım yine dagıtmıs 4. Ye gücüm yok Tuvaletleri yıkadım Duşakabini sildim Evi süpürdüm sildim Tozları aldım Mutfagın camını sildim Mutfak dolaplarının yüzünü sildim Kahve makinesini temizledim Kurutma makinesinin içini temizledim Meteye corba icirdim Kahvemi içip arkadaşla cıkcam çocukları oyun alanına götürcez evde durursam kafayı yicem. İş bitmiyo yemek yok gelince bakcsm artık