- 11 Nisan 2007
- 84.686
- 492.719
- 1.223
Bi ayarlama yapmam lazımKapalı bi kutu icinde yatak odasındaki dolapta bile durabilir aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ayarlama yapmam lazımKapalı bi kutu icinde yatak odasındaki dolapta bile durabilir aslında
Yıl oldu birsen gııı kurudu sardım kaldırdım bileeBayağıdır girememiştim. Yeni gördüm etiketlendiğimi. Ben o ince kestirme halıları suyunu sızdıktan sonra peteğin önüne iki sandalye atıp üzerine asıp kurutuyorum
Oyy maşallah bunu bilmiyordum kızarırsa foto atBen de kırmızı olanı var kızarmasını bekliyorum bi hevesle. Eporbia red trigona.
Dikenler tacı da bir Euphorbia türü.
ASlında güneşte alıyor ama bu kadar anca oldu. Küçük saksıda bekletiyorum yanlardan yavru versin diye de henüz vermedi. Kırmızı dediğim bordo gibi sankiOyy maşallah bunu bilmiyordum kızarırsa foto at
Eline sağlık mis gibi olmuştur. Beyaz mobilya bizimde aynı işlemleri yapmak lazımAboo ne çok konuşmuşsunuz yaaa okuyamıcam. Kızımın odasının bütün dolapları yatağı şunu bunu cifledim bide yerlerini değiştirdim. Yorgunum bide yatsıyı kılsaydım
Evet ya kafamdaki çoğu işi bitirdim kendimi çok iyi hissediyorum. Bide oruç borçlarım bitseydiEline sağlık mis gibi olmuştur. Beyaz mobilya bizimde aynı işlemleri yapmak lazım
Onlar zaman alacak ama inşallah bir gün bitecekler. Üç aylarda bol bol tutmaya çalışırız.Evet ya kafamdaki çoğu işi bitirdim kendimi çok iyi hissediyorum. Bide oruç borçlarım bitseydi
İnşallah rabbim nasip etsin deOnlar zaman alacak ama inşallah bir gün bitecekler. Üç aylarda bol bol tutmaya çalışırız.
Ben müsait değilim şu an anca haftaya başlayabilirim
Oh mis gibi olmuş eline sağlık
Evet canım düşüyor şekerde tansiyon da cumartesi kontrole gidicez birkaç ay önce tam Tansiyonum yükseliyordu şu anda İkisi de düşüyor Bir de çok fazla terliyorum bilmiyorum hamileliğin sonlarında oluyormuş diyorlar Çok sıcak basıyor Çok terliyorum sürekli duş alıyorum Üstümü değiştiriyorum öyle yaniTansiyonun mu düşüyor ölçüyor musun?