- 2 Ağustos 2013
- 35.520
- 109.005
- 798
Domol u bilmiyorum denemedim hiç o yüzden bişey diyemiyorum onun hakkında. Ama aldıklarımız güzel yanisweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
Yardımcı olmuyorsun amaDomol u bilmiyorum denemedim hiç o yüzden bişey diyemiyorum onun hakkında. Ama aldıklarımız güzel yani
Enteresan. Herkese olmuyor ama demi? Ben bi deneyeyim bakayım çabuk dalabilecek miyimDolunay etkisi bence şimdi baktım da. Bende dolunay zamanları oluyor uyuyamıyorum tam dalamıyorum
Ahahahah al ulen bizim diversey lerdenYardımcı olmuyorsun ama
Kimleri etkiliyor bilmiyorum. Ama çevremdeki hemen hemen herkes etkileniyor. Bugün teyzemde diyordu uyuyamıyorum bi kaç diye. Mesela yeğenim bebekken dolunay olduğu zaman geceleri uyumazdı uyanık dururduEnteresan. Herkese olmuyor ama demi? Ben bi deneyeyim bakayım çabuk dalabilecek miyim
Ahahahah al ulen bizim diversey lerdenDomol da kimmiş
Bu kadar bilgi bünyeme fazla geldiKimleri etkiliyor bilmiyorum. Ama çevremdeki hemen hemen herkes etkileniyor. Bugün teyzemde diyordu uyuyamıyorum bi kaç diye. Mesela yeğenim bebekken dolunay olduğu zaman geceleri uyumazdı uyanık dururduahsende öyle uyanır dururdu. Şimdi mesela uyandı ağlayarak
Hasta mıydıNane Limon Kabugu nane nasılsın nasıl oldun gündüz unutuyorum aklıma gelmişken yazayım dedim
Daha ne desinler hiiiih. Hepsi memnun
Dur sabah diğer kızlar da yorum yapsın da ona göre son kararımı kocişime bildireyim
Mental olarak yorgunum demiştiHasta mıydı
Ula bu beni uyutmuş yaKız bu anlatan kaynanam yatüylerim tikken tiken oldu
Canımcım, domol kullandım/kullanıyorum.
Dur sabah diğer kızlar da yorum yapsın da ona göre son kararımı kocişime bildireyim
Valla kuzum eskiden tek kullandığım bir çamaşırsuyu bir de kireçler için derz denen bir ürün vardı (şimdi marketlerde yok)sweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
Yorulunca baygınlık geliyor her akşam bugün 11 e kadar duracağım diyorum kanepete sızıyorum uykuyu alıncada hortlayıp kalkıyorum gecelerde uzunKocam izinde olduğu için uyku düzeni de bozuldu, uyumuyoruz, uyanamıyoruz saçma sapan...
Sabah nasıl kalkıcam bilmem.
Herkese iyi geceler, biraz geziniyim burda, uyucam.
Hala uyumadim saat 03:12Dolunay etkisi bence şimdi baktım da. Bende dolunay zamanları oluyor uyuyamıyorum tam dalamıyorum
Bende uyuyamadımHala uyumadim saat 03:12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?