Düzenli Evimiz & Hayatımız

Enteresan. Herkese olmuyor ama demi? Ben bi deneyeyim bakayım çabuk dalabilecek miyim
Kimleri etkiliyor bilmiyorum. Ama çevremdeki hemen hemen herkes etkileniyor. Bugün teyzemde diyordu uyuyamıyorum bi kaç diye. Mesela yeğenim bebekken dolunay olduğu zaman geceleri uyumazdı uyanık dururdu ahsende öyle uyanır dururdu. Şimdi mesela uyandı ağlayarak

Bu kadar bilgi bünyeme fazla geldi

Dur sabah diğer kızlar da yorum yapsın da ona göre son kararımı kocişime bildireyim
Canımcım, domol kullandım/kullanıyorum.
Çooook memnun kaldığım bir üründür.
Bir çok ürünü varmış, arkadaşlarımdan biliyorum diğer ürünlerini, onlar da çok memnundu.

sweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
Valla kuzum eskiden tek kullandığım bir çamaşırsuyu bir de kireçler için derz denen bir ürün vardı (şimdi marketlerde yok)
Şimdi malesef bu evde kiracıyım ve taşındığım andan beri bu evde önceden kalma kaltılımsıl kirler var öyle çamaşırsuluk filan değil gecen sene doğru düzgün bir temizlikte olmadı hep yüzeysel hep yüzeysel bende yoktum eşimde anlamaz zaten şimdi her zıkkımı deniyorum
Burda kalıcılığımda belli değil her ne olursada böyle bırakmakta istemiyorum sonuç olarak bende kullanıyorum

Domolu sadece çamaşırda parfümünü kullandım kaldıracağım çamaşırlar içindi
Güzeldi

Dolap içi islenmiş yerlere evde taşındığımda
Banyo için almıştım cilintbang boykotmu bilmiyorum elimde vardı kadir ezildide bir ara her yere sıkıyordu görmüştüm bende dolabın yüzeyine değil beze sıkarak kullandım harika kiri islenmiş lekeleri çıkarıyor onu gördüm eğer domol onun müdavimiyse alır kullanırım

Ama şekerçiğimin tavsiyesi çok güzel gecen burda paylaştığım mutfak lavobosu beni sinir etmişti malzemede çok iyi değil önce ucuna döktüm baktım bir şey olmuyor devam ettim
Ben oraya günde bir iki kez çamaşır suyu ovuyordum belki yaptıkca gider diye bir kaçkez kremle ovdum beze kireç sökücü döktüm ovdum hani bu çaydanlık için olan var ya sırf bunun için aldım yok çıkmadı ama bu ürünü döküp 1 2 dakika beklektim en önemlisi ovmadım çıktı gitti belliki ağır bir kimyasal ama kalıplaşmış kirler için çıkmayan lekeler için güzel tam anlamıyla temizlersem ben yine çamaşır suyuma dönerim bunuda evde bulundururum

Bir arkadaşım domolu fırın için önermişti
Onuda kullandım çok güzeldi

Kocam izinde olduğu için uyku düzeni de bozuldu, uyumuyoruz, uyanamıyoruz saçma sapan...
Sabah nasıl kalkıcam bilmem.
Herkese iyi geceler, biraz geziniyim burda, uyucam.
Yorulunca baygınlık geliyor her akşam bugün 11 e kadar duracağım diyorum kanepete sızıyorum uykuyu alıncada hortlayıp kalkıyorum gecelerde uzun bitmiyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…