• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤️

1000052132.jpg

Kahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.

Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.

Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
Bonusla dekorasyona doğru 😂

Günaydın hayırlı sabahlar 🥰
Eve gelince yemek hazırlayıp yedik. Sonra biraz dinleneyim derken 9 da uyumuşum 😭 11 bucukta uyandım.
Makineye çamaşır attım sabah çıkması için.
Mutfağı topladım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Odaları gezip toparladım. Saat 3 gibi de anca uyudum🥲

Çok güzel canım iyi günlerde kullanın 🥰 kaça aldınız ayıptır sorması 🤭

Bi de bence üstüne koydukların büyük olduğu için galiba dolabın güzelliğini kapatmış sanki.
3 bin liraya aldık. Ama şema felanda göndermemisler bi QR kod koymuslar okutuyoruz başka dolabın ki cıkıyo. Saatlerce ugrastık. Dolabı bugun düzenlicem insallaj
Babasına paslayacaksın demi? Bi dene bakalım bi süre.
Evet öyle yaptım gece
sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
Domolun ürünleride cok güzel özellikle fırın için olan köpüğü
Kimleri etkiliyor bilmiyorum. Ama çevremdeki hemen hemen herkes etkileniyor. Bugün teyzemde diyordu uyuyamıyorum bi kaç diye. Mesela yeğenim bebekken dolunay olduğu zaman geceleri uyumazdı uyanık dururdu 😂 ahsende öyle uyanır dururdu. Şimdi mesela uyandı ağlayarak 😂
Benim oglanı kesin etkiliyo dolunay ne varsa😂senin burcun ne
Kız evdekilere kalmadı hepimize ikram ettin hepsini biz yedik 😂
Hayırlı sabahlar 🕋🤲🏻🤎

Bonus Bonus Bu fotoğrafları nasıl büyük yüklüyoruz ?
Dosya yükle dediginde aşagıda kücük resim tam resim yazıyo tam resime tıklayınca büyük oluyo diye biliyorum

Back