- 2 Ağustos 2013
- 35.520
- 109.005
- 798
Hala uyumadim saat 03:12
Bende 04.35Bende uyuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala uyumadim saat 03:12
Bende 04.35Bende uyuyamadım
Yok şekerciğim bende uyumadımBende 04.35
Kızma kızma sakın ol kimse duymasınÇok kızdım ya ikiniz de çalışıyorsunuz ama bu yaptığı haksızlık.
İsterdim be gönülBak o süslediklerimden hiç yiyemediğimi farkettim şuan
Elmalı bi tane tadına bakmıştım
Bu gece ki sınavımız ıslak kekti bol çikolatalı ister miydin
Bonusla dekorasyona doğruKahve makinesi çok büyük onu süpürgenin oraya koy istersen airfry da kapının oraya diğerleri ikisi arasında kalabilir.
Çaycıyı da ordan almalısın bence.
Üstteki askının bi uzununu alabilirsen çok daha iyi durur bu küçük kalmış.
Sarkan bir çiçek ve kesinlikle led ışık koy derim
Niye sweete soruyon o temizlik avcısı mısweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
️İsterdim be gönül
3 bin liraya aldık. Ama şema felanda göndermemisler bi QR kod koymuslar okutuyoruz başka dolabın ki cıkıyo. Saatlerce ugrastık. Dolabı bugun düzenlicem insallajÇok güzel canım iyi günlerde kullanın kaça aldınız ayıptır sorması
Bi de bence üstüne koydukların büyük olduğu için galiba dolabın güzelliğini kapatmış sanki.
Evet öyle yaptım geceBabasına paslayacaksın demi? Bi dene bakalım bi süre.
Domolun ürünleride cok güzel özellikle fırın için olan köpüğüsweetgirlcandy canım ya sence Domol mu yoksa sizin aldıklarınız mı? Ablam sağolsun kafamı karıştırdı .
Benim oglanı kesin etkiliyo dolunay ne varsasenin burcun neKimleri etkiliyor bilmiyorum. Ama çevremdeki hemen hemen herkes etkileniyor. Bugün teyzemde diyordu uyuyamıyorum bi kaç diye. Mesela yeğenim bebekken dolunay olduğu zaman geceleri uyumazdı uyanık dururdu ahsende öyle uyanır dururdu. Şimdi mesela uyandı ağlayarak
Kız evdekilere kalmadı hepimize ikram ettin hepsini biz yedik
Dosya yükle dediginde aşagıda kücük resim tam resim yazıyo tam resime tıklayınca büyük oluyo diye biliyorum