Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yok anca 35 ten sonrasını saymadım diyip duruyon ne bilek 36 mı 56 mıAllah iyiliğini versin senin
50 bin kere yazdım oysa
Benim sinirim çabuk geçiyor ya bi de hiç küs durmaya dayanamıyorum.
Yeminle İlknur a bak senden bi tane daha varmış diye etiket yapmak için seni alıntı yaptım limonsuz sağolsun beni yormamış anlamış kendini açığa vermişSen bensin o zaman bende hic küs kalamam Ssero da bana kızar hep bu yüzden
Böyle yayarak yaptı ama baya bişey yaptı haBayada gözümüze soktu aslında
Valla bi denemek lazım derz için. Benim banyonun gideri garip bi yere birikiyor su orası sararmış gibiydi onları beyazlattıSatici sen misin yoksam Derz beyazlatir mi onu de cek beni aşşaa dut elimi
afiyet olsun yarasın
Bişey sorcam . İşten gelip hep temizlik yapıyorsun ya, eşin de yardım ediyor mu?İyi akşamlar
işten geldikten sonra
camları açtım evi havalandırdım
yemek yendi, mutfak toplu
evi robot süpürüyor
mutfak yer zeminini ıslak mendille sildim
wc ve lavaboyu yıkadım
havluları değiştirdim
banyo yer zeminini ıslak mendille sildim
çayımı aldım oturdum
Sus bende bebeği gördü zannetim sonra jeton düştü sarılıktı ya ahiretliliğimin bebişiKim sarı
Sebzeliği atsana bi bakayım belki ben de alırım
Buarada kocanı övme kız. Ben övdüm akşamına tartıştık
Yok ay, öyle bi evle ilgili ufak tefek işlere girişildi, kabloları toparladı, derzleri, duşakabin kenarlarını, kileri vsTeşekkür ederim
İnatçı keçi . Allah sabırlar versin
Ne yapılıyortadilat mı var
Bundan ben hem kullanıyorum hem toptan alıp satıyorum. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Koku yapmıyor dediği ıslakken katlayıp koymazsan yapmıyor evet. Ama eğer yaptığı olursa makinaya atıp yumuşatıcı koyuyorum o zaman miss kokuyor zaten. Ama yıpranma vs kolay kolay olmuyorMissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MissClean ( 3 Adet ) Mikrofiber Mutfak Temizlik Bezi 40*40 Cm Leke Tutmaz Koku Yapmaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şuna çok iyi yorumlar yapmışlar
Tabi canimmm etmez miBişey sorcam . İşten gelip hep temizlik yapıyorsun ya, eşin de yardım ediyor mu?
Bende bebişi gördü sandımSus bende bebeği gördü zannetim sonra jeton düştü sarılıktı ya ahiretliliğimin bebişi