- 10 Kasım 2024
- 704
- 4.114
- 28
- 30
Neyin var naneBu ara hiç b8r şey yapasım yok
Ufak defek can sıkıntılarım var kendimi mental olarak çok yorgun hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin var naneBu ara hiç b8r şey yapasım yok
Üzüyolar seni canım Allah yardımcın olsun.Bu ara hiç b8r şey yapasım yok
Ara verip tutunca bazen bana da oluyor fazla toksin varsa oda ağrı yapıyormuş susuzken.Akşam menünüzde neler var. Benim baş ağrım başladı susuzluk zor ya. Allah kimseyi açlıkla susuzlukla sınamasın
Sayılır online ders aldım sonra namazs kalktım anaaa bi baktım saat epey geç olmuş hızlıca evi topladımGonulmeyvesi uyudun uyandın mı? Ben uyandım da
Amin Allah razı olsunsağolun kızlar işteyim hasta hasta vakitte geçmiyo
Feraceli sende canını sıkma bebeğini ve kendi sağlığını düşün Rabbim kalbine ferahlık versin canım
Düdüklü de soslu et ve fırında patates yapmayı düşünüyorum.Akşam menünüzde neler var. Benim baş ağrım başladı susuzluk zor ya. Allah kimseyi açlıkla susuzlukla sınamasın
Rabbim ferahlık güç kuvvet versin canımBu ara hiç b8r şey yapasım yok
oruçluyken benimde ilk günler genelde başım ağrır ,Akşam menünüzde neler var. Benim baş ağrım başladı susuzluk zor ya. Allah kimseyi açlıkla susuzlukla sınamasın
bazen bana da oluyo hiç bişe yok baktığında ama canım sıkılıyo daralıyorum , Allah kalbine ferahlık versin canımBu ara hiç b8r şey yapasım yok
İç sesim olmuşsunÜzüyolar seni canım Allah yardımcın olsun.
Durduk yere hiç bir kadın böyle hissetmez
Yorgunum sanki çocuklar bir yandan kv kb diğer yandan darlandımNeyin var nane
Çok sağol canım daha iyiyim buraya yazmak iyi geldiRabbim ferahlık güç kuvvet versin canım
geçmiş olsun, umarım çok uzun sürmezYorgunum sanki çocuklar bir yandan kv kb diğer yandan darlandım
Allah yardımcın olsun naneYorgunum sanki çocuklar bir yandan kv kb diğer yandan darlandım
siz de öyle misiniz bilmiyorum ama ben yorgunum diye düşündükçe hiç kalkamam modum vs düşer hemen, ama kendimi motive edecek bir şey bulunca hop ayaktayım.
İnançlıyız sahip olduklarımıza şükürle devam edicez guzum napalımİç sesim olmuşsun