Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım , aynen öyle ne kadar dikkat edersem ediyim hasta oluyorum antibiyotik içmedende geçmiyo ,benimki kronik faranjit oldu artık sık tekrarlıyo Allah hepimize şifalar versin sen nasılsın nişan nasıl geçtiçok geçmiş olsun canım
annem de senin gibi en çok hasta olanımız, bence yaşanan şeyler yaş ilerledikçe bağısıklıgı zayıflatıyor sanki. annem, kaynanamın cocugu yasında ama annem nerdeyse haftanın 3 gunu grıp. ya da ishal. dıger rahatsızlıklarını geçtim. herseye de cok dıkkat eder, halen hep maske kullanır falan. senın gıbı hazır falan yemez, dısarda bıle yemez ama hastalanıyor işte
Bu orkideyi 50 liraya aldım dalları yeni kesilmiş muhtemelen renkli.Gendine verdiğin sözleri tutmakta bonus gibi ol
Ben orkide hiç bakamıyorum hep soldurdum çok da severim ama olduramadımBu orkideyi 50 liraya aldım dalları yeni kesilmiş muhtemelen renkli.
Güzel büyütüp yeniden çiçeklendirmek niyetim
Düşündüğünden daha kolay dolunay bence yeniden şans ver.Ben orkide hiç bakamıyorum hep soldurdum çok da severim ama olduramadım
allah kabul etsiin
Amin kızlarrrAllah kabul etsin
Çiçeklerin anasıBu orkideyi 50 liraya aldım dalları yeni kesilmiş muhtemelen renkli.
Güzel büyütüp yeniden çiçeklendirmek niyetim
Öyle mi dersin ilk fırsatta alıp tekrar deneyeyim o haldeDüşündüğünden daha kolay dolunay bence yeniden şans ver.
Aaa bilmiyordum. Bi daha bundan alırım ben duşakabine üstten az döküyorum aşağı doğru iniyor fırçayla fırçaladım öyle yapmıştımSweet bu pembenin sprey olanıda var aldın mı bilmiyorum duşakabine öbür türlü dökmesi zor oluyo cok gidiyo resmini ekliyorum. Bende alalı aylar oldu gecen gün actım. Aynı etkisi begendim
Ben yapmamayı tercih ediyorum sagolsun oglum ütü masasının üstüne oturmus yamultmus kaydırsk yapmıs kendine
Geçmiş olsun abla. D vitaminin nasıl düşükse ondan olabilirsağol canım , ne biliyim niye düşüyo bu kadar yani, okadar dikkat ettiğim halde en çok ben hasta oluyorum
sigara kullanmıyorum , hergün düzenli meyve yerim , hazır şeyleri kullanmam her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum
çinko, b12 kullanıyorum daha ne yapıcam bilmiyorum şaşırdım kaldım Allah a şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda
geçmiş olsun bol bol su iç bugün olur muTünaydın baş ağrısı ile uyandım bugün hala devam ediyor. Servis gelecek tüm evi süpürdüm havalandırdım. Yarın arkadaşım gelecek çok bir şey yapmycam bakalım
Dün az içtim zaten muhtemelen ondan. Bide regl geldi gelecek ondan da olmuş olabilirgeçmiş olsun bol bol su iç bugün olur mu
sağol canım 6 ay kullandım bırakalı daha ay olmuştur ne biliyim tekrarmı alsamGeçmiş olsun abla. D vitaminin nasıl düşükse ondan olabilir
Abla d vitamini 15 günde geri düşmeye başlıyormuş. Yükseldikten sonra kendin alıp kullanmalısın. Yani şu zamanda herkesin d vitamini takviyesi alması gerekiyor. Ben solgar kullanıyorum. Bir de d3k2 formu öneriliyor daha çoksağol canım 6 ay kullandım bırakalı daha ay olmuştur ne biliyim tekrarmı alsam
öylemi hemen düştüğünü bilmiyordum ,iş yeri hekimine yazdırırım zaten kapalı olduğum içinde d vitamini alamıyorum güneştenAbla d vitamini 15 günde geri düşmeye başlıyormuş. Yükseldikten sonra kendin alıp kullanmalısın. Yani şu zamanda herkesin d vitamini takviyesi alması gerekiyor. Ben solgar kullanıyorum. Bir de d3k2 formu öneriliyor daha çok