- 8 Aralık 2011
- 44.801
- 158.941
Bende verdim yarında teslimat tarihi şaşırdımda burda kargo meselesi biraz uzun oluyor dur bakalım dediklerini gibi yarın gelecek miAsperox halt etmiş öyle söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende verdim yarında teslimat tarihi şaşırdımda burda kargo meselesi biraz uzun oluyor dur bakalım dediklerini gibi yarın gelecek miAsperox halt etmiş öyle söyleyim
Ben de sipariş ettim.Mavisi pası kiri sarı lekeleri falan çıkarıyor. Pembesi kireci. Duşakabini demiştim ya ne yaptıysam çıkmıyor diye anında patlattı musluğu falan
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2
Diversey Taski Clonet Extra 750 Ml. + Taski R6 750 Ml (2'li Paket) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçmiş olsunBenim bugün enercim sıfır sıfır sıfıııır. Akşamdan beri öyle, inanılmaz bir baş ağrısı ile uyandım. Bugün akşam olur mu acaba:/
Benimkinin ne diyeceğini tahmin edebiliyorumUlaa hep masrafa sokun ancak linki attım eşime.. evde asperox sarı ve mavi güç varya diye yazmış Bende bu daha güçlüymüş yazdimm
Hahajaha mübarek sesli güldümEvdekilerle bi temizle de sonra bakalım
Adam da haklı bacım. Değişik değişik aldırdım duruyorlar öyleceHahajaha mübarek sesli güldüm
Hiç fikrim yokKIZLAR
Kurufasülyenin karabiberini kaçırmışım açısı nasıl geçer
Bizde sonradan ekleriz yiyen var yemeyen var o yüzden pişerken eklemiyorumKIZLAR
Kurufasülyenin karabiberini kaçırmışım açısı nasıl geçer
Tabi kız lezzet veriyor. Ama ben abartmışım yanlışlıkla.Hiç fikrim yok
karabiber koyuluyor mu ki kurufasülyeye
Eşim de sevdiği için pişerken koyuyorum.Bizde sonradan ekleriz yiyen var yemeyen var o yüzden pişerken eklemiyorum
Pişirirken az biraz toz kırmızı biber koyarım ben. İsteyen tabağına karabiber ekler pişerken hiç koymadım.Tabi kız lezzet veriyor. Ama ben abartmışım yanlışlıkla.
Lezzet verir ama bizimkilerde yemeyenler var o yüzden sonradan eklerEşim de sevdiği için pişerken koyuyorum.
Ula diyomki ben oraya gelmedim
neneyi katıyon o zaman